2777
2789
عنوان

آخرش همه کاسه کوزه ها سره من شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 24 پست

من گفتم شوهرم عاقلانه زنگ میزنه میگه خواهرم خلاف شر نکردی اگه هم و دوست دارین نامزد کنین یه نفر داره با آبرومون بازی میکنه گفتم وضع از اینی که هست خراب تر نشه خواهرش و آگاه کنه که کار اشتباهی نکنه که دیگه نشه جمعش کرد نمیدونستم اینطور میکنه

شکسته روحم دست رو دلم نزار
حالت خوبه گفت پخشش میکنم برا شوهرم فرستاده من نمیخواستم بگم برو تاپیک قبل ببین چقد گفتن خب به شوهرت ...

دختر خوب خود احمقش عکس خاهرشو تو گوشیش میدید بتوچه عاخه .بعدم اون ناراحت بوده یچیزی گفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب خود احمقش عکس خاهرشو تو گوشیش میدید بتوچه عاخه .بعدم اون ناراحت بوده یچیزی گفته 

آخه من اومدم خوبی کنم گفتم خواهرش کار اشتباهی نکنه بدبخت بشه بخدا من با اینکه به ساله قهریم بدشو نمیخوام نمیدونستم اینطور میشه 

آخه من اومدم خوبی کنم گفتم خواهرش کار اشتباهی نکنه بدبخت بشه بخدا من با اینکه به ساله قهریم بدشو نمی ...

میدونم عزیزم بالاخره مسئله ناموسی بوده عصبی شده بیخیال باش فعلا اونم شایدشوهرشه که داره طلاقش میده ینی از طرف اونه برا مدرک

بیخیال شوهرت ناراحت جدی نگیر دیگه هم دخالت نکن کسی رو هم نمیشناسی چرا درخواست فالوش قبول میکنی اصلا بجز فامیل همه رو آن فالو کن برو پلیس فتا شکایت اون شخص هم که فوش بهت داده رو بکن 

خدایاشکرت 🙏
میدونم عزیزم بالاخره مسئله ناموسی بوده عصبی شده بیخیال باش فعلا اونم شایدشوهرشه که داره طلاقش میده ی ...

شوهرم میگه کار دختر عموی پسره هست بعد ازش پرسیدم دختر عموش کیه گفت خفه شو به تو چه منم کلا محو شدم فقط موندم تقصیر من چیه 

خب همینم نباید بپرسی وای چقدر تو بچع ای

خیلی اصلا افتضاح همش میگم من چرا تو سن کم خودم و بدبخت کردم 21 سالمه پیر با خنگ بازی‌ام اصن سیاست ندارم هرچی ام میشه میگن تقصیر توعه🥺

خیلی اصلا افتضاح همش میگم من چرا تو سن کم خودم و بدبخت کردم 21 سالمه پیر با خنگ بازی‌ام اصن سیاست ند ...

سنت کمه طبیعیه منم ک دارم نصیحتت میکنم تجربه کسب کردم وگرنه منم هیچی بارم‌نبوده .عزیزم ازش نپرس اون نکبتم بدینش دست فتا حالش جابیاد حریم خصوصی پخش میکنه کثافت