2777
2789
عنوان

آخرش همه کاسه کوزه ها سره من شکست

361 بازدید | 24 پست

تو تاپیک قبلم گفتم قضیه چیه شوهرم از سره کار اومد آروم آروم بهش گفتم و عکس خواهرشوهرم که با دوست شوهرم سلفی گرفتن و نشونش دادم هنگ کرد بعدم بغلش کردم گفتم درستش میکنیم ناراحت نباش سرم داد زد پرتم کرد انگار مقصر من بودم مثل حیون باهام رفتار میکنه باهاش حرف میزنم میخواد منو بخوره حالا هم اومده میگه وسایل هات و جمع کن فزدا میریم شهرستان زندگی ما دیگه فایده نداره تموم شد منم گفتم یه درک اگه قرار باشه با اشتباه این و اون بخوای با من اینطوری رفتار کنی هر چه زود تر تمومش کنیم بره این لامصب نمیگه خواهر من یه غلطی کرده به این چه ربطی داره آخه به خواهرشم زنگ زد گفت دروغه بعد عکس وفرستاد براش گفت این عکس فتوشاپه اصلا من نمیدونم خواهر این اینطور کرده‌ به من و زندگی که ما هیچ مشکلی نداشتیم و خوش و خرم زندگی می‌کردیم چه ربطی داره شوهرم و الان شناختم چه احمقیه

شکسته روحم دست رو دلم نزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی فک کن چقدر به خاهرش اعتماد داشته که میخاد زنشو ول کنه 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
هیچ وقت آبروی کسی رو نبر که کارما داره 

آبرو کی و بردم اومدم تا پیک زدم همه گفتن به شوهرت بگو منم گفتم تا بعدا نگه چرا بهم نگفتی دعوا راه بندازه 

خب راس گفته بتوچه ک با کی عکس داره

حالت خوبه گفت پخشش میکنم برا شوهرم فرستاده من نمیخواستم بگم برو تاپیک قبل ببین چقد گفتن خب به شوهرت بگو الان من شدم آدم بده

عزیزم مگه واجب بود شما عکس اونو نشون بدی سرت تو کار خودت یاشه و زندگی خودت

والا من سرم تو کار و زندگی خودمه اون از خدا بی خبر چند وقته مزاحم منه آخرشم که اینطور شد