اطمینان مدیر استارتر عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 425 عنوان برام دعا کنین خونه دار بشم 148 بازدید | 20 پست یکساله ازدواج کردم .حتی زورمدن نمیرسه خونه اجاره کنیم .همش خونه ی بابامم .خجالت میکشم.آرزو دارم یک خونه خوب بخرم . برام دعا کنین .خدا به دل پدر شوهرم بندازه یه ماشینشو بفروشه کمک ما کنه خونه بخریم. 1400/10/06 | 01:22 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمکییییی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 3497 مگه چندتا ماشین داره؟یعنی داره و بهتون کمکی نمیکنه آدما چهار دستهان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا بقیه دوستای اینان😐😕😂
history عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8504 من چهارساله مستاجرمپدرشوهرم چهارتا خونه و ویه دونه مغازه جای خوب و ماشسن دارهولی ما با هشت میلیون مستاجریم عزیزم خودت هم دست به کار شو کار کن بتونید حدذقل اجاره کتید
blueside عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 2717 ان شاالله تا دوما ه یا هشت ماه یا دوسال دیگه میخری یا شایدم زودتر لطفا برای من دعا کن حاجت روا بشم
اطمینان مدیر استارتر عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 425 مگه چندتا ماشین داره؟ یعنی داره و بهتون کمکی نمیکنه آره پولداره ولی کمک نمیکنه
اطمینان مدیر استارتر عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 425 ان شاالله تا دوما ه یا هشت ماه یا دوسال دیگه میخری یا شایدم زودتر لطفا برای من دعا کن حاجت روا ... یشالله زودتر از چیزیکه منتظری به حاجتت برسی
نمکییییی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 3497 آره پولداره ولی کمک نمیکنه فاز اونایی که تو سختی دست بچشون نمیگیرن و نمیفهمم انشالله خدا بهتون بده بی منت خلق اونقدر بهتون بده که شما به دیگران کمک کنی آدما چهار دستهان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا بقیه دوستای اینان😐😕😂
اطمینان مدیر استارتر عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 425 من چهارساله مستاجرم پدرشوهرم چهارتا خونه و ویه دونه مغازه جای خوب و ماشسن داره ولی ما با هشت میلیو ... شوهرم نمیذاره کار کنم. میخواستم برم کار کنم اصلا نمیذاره .میگه جور میشه درست میشه ....دیگه رو نمیشه خونه بابام غذا بخورم. رابطه امون هم داره خراب میشه . بریدم
اطمینان مدیر استارتر عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 425 فاز اونایی که تو سختی دست بچشون نمیگیرن و نمیفهمم انشالله خدا بهتون بده بی منت خلق اون ... واقعا گدا هستن . بابای من به پسراش خونه داد . ماشین داد .مغازه داد . بی منت! باباش هر بار ما با ماشینش جایی میریم داد و بیداد میکنه. من خیلی آبرو مند و مغرور بودم .خدا هیچکسو مثل من از عرش به فرش نبره
history عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8504 شوهرم نمیذاره کار کنم. میخواستم برم کار کنم اصلا نمیذاره .میگه جور میشه درست میشه .... دیگه رو نمیش ... پس شوهرت کجا می مونه؟من تاپیکت خوندمشمال زندگی میکنیداز این منشی اینترنتی ها سو
history عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8504 واقعا گدا هستن . بابای من به پسراش خونه داد . ماشین داد .مغازه داد . بی منت! باباش هر ب ... چقدررر شبیه منیماهم تا باماشین باباش جایی میریم مدااام زنگ میزنه به خصوص اگر بدونن با خانواده من جایی رفتیم یا خونه یکی از اعضای خانواده منرفتیمدعوا می ندازن که باید ماشینو بیاری
اطمینان مدیر استارتر عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 425 پس شوهرت کجا می مونه؟ من تاپیکت خوندمشمال زندگی میکنید از این منشی اینترنتی ها سو ما آمدیم شمال آپارتمان پدر شوهر ولی انقدر تهران کار داره شوهرم که میایم ۲۰ روز تهران نمیتونیم واقعا شمال زندگی کنیم . میایم تهران من خونه بابام اونم خونه باباش.
history عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8504 ان شاالله تا دوما ه یا هشت ماه یا دوسال دیگه میخری یا شایدم زودتر لطفا برای من دعا کن حاجت روا ... منم دعا میکنم به خواسته دلت برسیبه نظرت من کی میخرم؟
اطمینان مدیر استارتر عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 425 چقدررر شبیه منی ماهم تا باماشین باباش جایی میریم مدااام زنگ میزنه به خصوص اگر بدونن با خانواده من ج ... فکر کردم فقط من گل کاشتم 🤣🤣واقعا چرا اینکارو میکنن نمیفهممتازه شوهرم تک پسر هم هست
blueside عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 2717 منم دعا میکنم به خواسته دلت برسی به نظرت من کی میخرم؟ وعده ی ۲ یا ۳ ان شاالله هر چه زودتر