2777
2789
عنوان

بی احترامی

132 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خوبیدتوتاپیک قبلی گفتم مشکلم باهمسرم چیه باحرف اون مشکل مثلاحل شدوقرارشدمامان من زنگ بزنه همسرم چهارشنبه بیادخونمون شام تاامروزازاونجایی ک خواهرش بخاطرحسودی باعث ی دعواشدهمه چیم انداخت گردن منه بی تقصیرخانوادش بامن قهربودن امروززنگ زدگفت مامانم گفته شب زنتوبیارشام گفت بیاامشب ب بابام دست بده روبوسی ن اشتی کنه گفته اخه منک کاری نکردم پیشقدم بشم واسه اشتی گفتم میام ولی روم نمیشه روبوسی کنم گفت اصلانمیخام بیای دوباره برگشت چندشب پیش قضیه هنون تاپیک قبلی هرازدهنش دراومدبارخانوادم کردمن ی بی احترامی نکردم بعدم گفت اگ قراربامن زندگی کنی بایدقیدخانوادتوبزنی منم گفت نمیزنم خودت میخایم جدابشیم عب نداره شوهرنکنم نمیمیرم ولی مادروپدردیگ تکرارنمیشن بعدگفت طلاق زنگ زدب خاله هام همه چیوانداخت گردنم منم زنگ زدم مامانش گفتم بش گفت من اصلانگفتم توشام بیای اینجاشوکه شدم اصلانمیدونم قصدهمسرم ازاینکاراچی بود

زمین واسه همه گرده واسه مامتساوی الساقین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اول که سعی کن بشینین با شوهرت حرف بزنین ک آیا مراسما و این کوفت و هزارمارا جز دردسر چیز دیگه ای داره و آیا مهمه بعدم از هم عذر خواهی کنین ارزش نداره سر ی دیقه طولانی تر و مراسمش بهم توهین کنین

مثلا اینجا یه چیز خیلی خفن نوشتم حال کنی😎😁
ببین اول که سعی کن بشینین با شوهرت حرف بزنین ک آیا مراسما و این کوفت و هزارمارا جز دردسر چیز دیگه ای ...

بخدامن همش حرف میزنم همش سعی میکنم حلش کنم ولی هیچوقت حرف حالیش نبود

زمین واسه همه گرده واسه مامتساوی الساقین