2777
2789
عنوان

میخوام مهمون دعوت کنم خیلی هم باکلاسن میخوام سنگ تموم بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3205 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ایناچجوری درست میشه؟

ی ژله الورا بگیر با ی بسته ژله توت فرنگی یا ی ژله ک قرمز باشه.ژل الوراتو درست کن فقط ابشو کم بریز ک قشنگ سفت بشه،مثلا ی استکان آب داغ بعدشم ی استکان آب سرد.یخورده ته قالبت بریز و بزار یخچال تا ببنده.وقتی بست،میوه ای ک میخوای بذاری روی ژلتو بذار و دوباره یکم ژله بریز روشو بذار تو یخچال)اینکارا برای اینه ک میوه هات تکون نخورن و فیکس سرجاشون بمونه،چون وقتی ژلرو یهو می‌ریزی و میوه هاتو میچینی،شناور میشه و قشنگ واینمیسه(بعد ک لایه ی میوه ها سفت شد،ب باقی مونده ی ژله الورات یکم شیر اضافه کن تا سفید بشه،اونم بریز و بذار تا سفت بشه

آخرسرم ک ژله رنگیتو آماده کن و بریز

اره قابلمه چند مدل دارم

فقط قابلمه ها بدون خش باشن که راحت برگرده عزیزم.برنجتون رو که ابکش کردین با سبزی پلویی قاطی میکنید بعد ته قابلمه روغن  و زعفرون و سیب زمینی حلقه حلقه ای میچنیم بعد پلو رو روش میریزیم و فشار میدیم و بعدم دمکنی و میزاریم دم بکشه

دسر رو بنظرم پاناکوتا آماده بخر بریز تو ظرف یکنفره بعد که خودشو گرفت روشون ژله بریز و تزیین کن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است