خانما تو تاپیک قبل گفتم یه نفر با پیج فیک اومده هی فحش میده و اذیت میکنه حالا باز اومده با دوتا پیج دیگه عکس خواهرشوهرم که داره طلاق میگره درشرف طلاق هستش و تو بغل دوست شوهرم برام فرستاده چیکار کنم به نظرتون بهم گفت پخشش میکنم به من میگه تو با اکانت فیک اومدی به من فحش دادی باید این عکس هارو پخش کنم تا شوهرت خودش و بکشه بچه ات یتیم بشه هرچی میگم اشتباه گرفتی حتی یه شات از پیجم براش فرستادم که من پیج فیک ندارم هرچی میگم کی هستی اصلا حرف نمیزنه فقط داره چرت و پرت میگه من یه سال و نیمه با خواهر شوهرم حرف نزدم باهم قهریم گفتم بهش پیام بدم بگم با اون آقایی که هستی رفته عکس هاتون و داده به اینی که اومده مزاحم من شده اما باز گفتم نه دردسر میشه نمیدونم چیکار کنم پخش بشه آبروی خانوادگیشان میره تو روستا زندگی میکنن دیگه نمیتانن سرشان بلند کنن این چیزا برای ماها عادی نیست چیکار کنم به نظرتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو راست حسينى همه چيزو به شوهرت بگو دفعه اخرتم باشه با غريبه چت ميكنى كه مدرك ازت جمع كنن و اينجورى ...
تویی که داری بهش مشاوره میدی هم از نظر فنی غریبه ای...
Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈 song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
پای شوهرت بهیچ عنوان وسط نکش به خواهر شوهرت بگو وحتما به پلیس شکایت کنه اینطوری خانواده شوهرت هم نمیفهمن دم اون پسره هم قیچی میشه.وان شاالله خواهر شوهرت حسن نیتتو که ببینه راه آشتیتون هم باز میشه.خدا کمکتون کنه
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.