خانما تو تاپیک قبل گفتم یه نفر با پیج فیک اومده هی فحش میده و اذیت میکنه حالا باز اومده با دوتا پیج دیگه عکس خواهرشوهرم که داره طلاق میگره درشرف طلاق هستش و تو بغل دوست شوهرم برام فرستاده چیکار کنم به نظرتون بهم گفت پخشش میکنم به من میگه تو با اکانت فیک اومدی به من فحش دادی باید این عکس هارو پخش کنم تا شوهرت خودش و بکشه بچه ات یتیم بشه هرچی میگم اشتباه گرفتی حتی یه شات از پیجم براش فرستادم که من پیج فیک ندارم هرچی میگم کی هستی اصلا حرف نمیزنه فقط داره چرت و پرت میگه من یه سال و نیمه با خواهر شوهرم حرف نزدم باهم قهریم گفتم بهش پیام بدم بگم با اون آقایی که هستی رفته عکس هاتون و داده به اینی که اومده مزاحم من شده اما باز گفتم نه دردسر میشه نمیدونم چیکار کنم پخش بشه آبروی خانوادگیشان میره تو روستا زندگی میکنن دیگه نمیتانن سرشان بلند کنن این چیزا برای ماها عادی نیست چیکار کنم به نظرتون
تا الانم مرتکب جرمه هم مزاحمه هم تهدید میکنه هم عکس های خصوصی یه نفر دیگرو بدون رضایتش فرستاده ...پلیس فتا واسه همین چیزاس دیگه ...زنگ بزن مشاور دارن راهنماییت میکنن حالشو میگیرن ...توکلت به خدا
اگه امضامو باز کردی اینو بدون تو مشکل بدی هستم دعام میکنی؟
خب به پدر و مادر همسرت بگو...ینی تا الان به هیچکس نگفتی...یه چیزی میشه آخرش که کاسه کوزه ها سر تو میشکنه ها...همین الان زنگ بزن به همسرت یا پدرو مادر همسرت...
بهش بگو مال این گه خوریا نیستی از طرف پلیس فتا پیگیری میکنم و بیچارت میکنم. به شوهرتم بگو. چون اگه بعدا بفهمه فک میکنه شاید تو دخیل بودی. خصوصا ک با خواهرشم قهری