2777
2789

بسازیم و بسوزیم

یا ببریم

😅😅🤣🤣

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسوزید و بسازید برقصید🙂😉

عه 😂چقدر مشابه

با کمی تغییر

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نوره بذار خب عزیزم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اهای کسایی ک لاغرید و اندامتون قشنگه

خواستم بگم خوش ب حالتون قدر خودتونو بدونید

من تنها و بزرگترین ارزوم اینه که فقط یه روز به جای شما باشم

🙃❤

ار خودم متنفرم متنفرررر خیلی اندامم چاقه فقطم ب خاطر قرص هایی ک برا بیماری خوردم ۸ ساله درگیر مریضیم یه بار لاغر کردم دوباره برگشت

الانم درگیر افسردگیم😔❤

خدایا ارزومه لاغر شم اما بدنم نمیشکه زود کم میارم🙃😔

اهای کسایی ک لاغرید و اندامتون قشنگه خواستم بگم خوش ب حالتون قدر خودتونو بدونید من تنها و بزرگترین ...

منم آرزومه چاق بشم. بعد زایمان انقد خوشگل و خوش اندام بودم. الان دوباره دارم آب میشم. طبیعتم اینطوریه