2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاید

668 بازدید | 91 پست

سلام دوستان من 5روز دیگه موعودمه زیر دلم درد میکنه حس میکنم میخوام پریود شم یهو درد میره تو لگنم سمت چپ دلم درد میکنه.نکنه میخوام پریود شم:(شما کی موعودتونه ؟چه حس و حالی دارید؟

وقتی باردار هم باشی علائم پریود رو داری انگاری میخوای پریود بشی

من سر پسرم اینطور بودم

الان هم اقدام کردم درد پریود دارم چهار روز هم عقب افتاده

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک نزدی؟؟؟

آزمایش دادم ولی چون خیلی وقت نی ک اقدام کردم منفی شد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

من ۱۵م موعدمه

۲۸و۲۹ آذر آمپول hcg زدم،۷و۸و۹پریودیمم سینال اف زدم

از۲۸ آذر تا۲ دی هم هرشب اقدام داشتم

علائم هم فقط بعدآمپول hcg تخمدان چپم دردگرفت

اشتهامم زیادشده

دیگه نمیدونم چی بشه..ولی کاش باردار شیم همه اقدامی های این ماه

من ماه سوم اقداممه.

علائمت چیاس؟

درد پریود دارم یه بار زیر شکمم تیر کشید خیلی حالم بد شد تا نیم ساعت نمیتونستم تکون بخورم یه دو روزی هم اول صبا حالت تهوع داشتم

جدیدا زیادی خسته هم میشم

واژنم هم تنگ شده

من ۱۵م موعدمه ۲۸و۲۹ آذر آمپول hcg زدم،۷و۸و۹پریودیمم سینال اف زدم از۲۸ آذر تا۲ دی هم هرشب اقدام داش ...

ان شاا...

تنبلی تخمدان داری؟؟

ان شاا... تنبلی تخمدان داری؟؟

سونو دادم گفت سالمه

ولی همیشه پریودم نامنظم بود

این سه ماه منظم شده با داروهایی ک میخورم

فک کنم بخاطر پرولاکتینم بود ک بالا بود

وگرنه دیگه همه چی روگفت سالمه

سونو دادم گفت سالمه ولی همیشه پریودم نامنظم بود این سه ماه منظم شده با داروهایی ک میخورم فک کنم ب ...

ان شاا... ک باردار میشی