2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد پریود دارم یه بار زیر شکمم تیر کشید خیلی حالم بد شد تا نیم ساعت نمیتونستم تکون بخورم یه دو روزی ...

من که دیروز با پسرم یکم بازی کردم حالم بد شد سرگیجه گرفتم

درد پریودی گاهی میادو میره . ترشح دارم . دیگه حالت خاصی ندارم 

ترشح زیاد از علائم بارداریه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
خداکنه . دعا کن واسم   امروز کلی گریه کردم میترسم از اینکه جواب آزمایش منفی باشه

الهی عزیزم

غصه نخور عزیزم خدا خودش به وقتش میده

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
منم این ماه اقدام کردم تنبلی تخمدان هم دارم که از شهریور تحت نظر دکترم ! اولین باره اقدام کردیم دیگه ...

من سر بچه اولم تنبلی تخمدان داشتم رفتم دکتر آمپول زیر جلدی بهم داد سریع حامله شدم

من ۱۵م موعدمه ۲۸و۲۹ آذر آمپول hcg زدم،۷و۸و۹پریودیمم سینال اف زدم از۲۸ آذر تا۲ دی هم هرشب اقدام داش ...

منم  اقدامم ، ۱۵ موعدمه ، فقط سنگینی زیر شکم دارم 

توکل بخدا انشالله ک همه جواب بگیریم 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
من سر بچه اولم تنبلی تخمدان داشتم رفتم دکتر آمپول زیر جلدی بهم داد سریع حامله شدم

به من گفت دو ماه اقدام کن اگه نشد دارو میدم 😬😬😬البته دوفاستون و متفورین رو داده 

بچه هااااا انتظار خیلی سخته ا ، نه ؟؟؟ 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
به من گفت دو ماه اقدام کن اگه نشد دارو میدم 😬😬😬البته دوفاستون و متفورین رو داده 

اینقد من من متوفورمین خوردم یعنی دیگه حالم ازش بهم میخورد

یعنی همش دوتا سه تا میخوردم

این تایپینگا تعطیل نکنین تا ببینیم کدوممون باردار میشیم و از علاعممون بگیم انشالله