2777
2789

خب اول از همه بگم که این مطلب صرفا نظرشخصی من هست که دوست داشتم از این سایت برای آگاهی دادن و انتشار نظر خودم به عنوان عضو این سایت استفاده کنم و من نه دامپزشک هستم و نه روانشناس کودک، این مطلب نظر شخصی خودمه ممنون میشم اگه نظر یا انتقاد یا هرچیزی که دارید بگید(نظر موافق یا مخالف) 

خیلی از بچه ها به حیوانات علاقه دارن و خانواده ها هم که این علاقه رو میبینن برای فرزندشون حیوان خانگی ای مثل جوجه رنگی یا جوجه اردک تهیه میکنن، اما نظر شخصی من این هست که تا وقتی که بچه ها به سن خاصی نرسیدن نباید این حیوانات رو با توجه به اینکه حیوانات هم زنده هستن، نفس میکشن و حق زندگی دارن رو آزار داد:

+بچه ها توی سنین پایین ممکنه درکی از زنده بودن این موجودات نداشته باشن و اونارو مثل اسباب بازی بدونن که این ناآگاهی میتونه منجر به آزار دیدن موجود بشه یا که نه، برای مثال اون جوجه رنگی رو دارای زندگی و حیات بدونن اما بخاطر اینکه طریق رفتار صحیح با حیوانات رو نمیدونن باعث اذیت شدن یا حتی مرگ اون حیوانات بشن(مثلا بچه ای که خردسال هست و سن پایینی داره ممکنه دوست داشته باشه حیوان خونگیش رو حمام کنه که میتونه منجر به خفگی یا مرگ اون موجود بشه یا مثلا حمل و توی دست گرفتن نادرست حیوان خانگیش) 

+همچنین بچه ای که سن پایینی داره احتمالش خیلی بیشتره که علاوه بر آزار حیوان خانگی اگه منجر به مرگ اون حیوان بشه خودش رو مقصر بدونه و خب حال روانیش بد بشه (درسته که لازمه بچه ها با از مفهوم از دست دادن کنار بیان اما راهش زجر کش کردن یک موجود زنده و عذاب وجدانی که کودکتون تحمل میکنه نیست) 

لازمه که وقتی که والدین قصد خرید حیوان خانگی برای کودک شون رو دارن اول به این توجه کنن که کودک شون توی سنی باشه که بتونه از این موجود به خوبی نگهداری کنه و بهش آسیبی نزنه 

الان شاید با متن های بالا فکر کنید که من مخالف نگهداری حیوان خانگی باشم اما خیر! کاملا برعکس! حرف من اینه که حیوان خانگی باید توسط شخصی که توانایی اش رو داره نگهداری بشه 

به این شکل که ما یک موجود مثل یک پرنده رو برای سرگرمی خودمون از محل زندگیش دور کردیم و من به چشم یک معامله به این موضوع نگاه میکنم، اگه برای مثال من یک حیوان خانگی نگه داری میکنم همونطور که اون حیوان باعث سرگرمی من میشه، من هم باید نیاز های اون حیوان مثل آب، غذا، تفریح و شرایط مناسب برای زندگی رو براش تهیه کنم

مثلا نظر شخصی من اینه که نگه داری پرنده توی قفس درست نیست و کسی که میخواد نگه داری کنه از پرنده حداقل باید بخشی از روز، پرنده رو بیرون از قفس ببره. 

به نظرم اینکه برای بچه ها حیوان خانگی بخرید بدون شک مزایایی داره :

+داشتن حیوانی که مسئولیت نگهداریش به عهده ی کودک میتونه افزایش مسئولیت پذیری کودک رو به همراه داشته باشه 

+داشتن حیوان خانگی میتونه حس تنهایی کودک رو برطرف کنه و کودک رو سرگرم کنه

+اینکه بچه یاد بگیره که حیوانات رو دوست داشته باشه میتونه از اینکه در آینده به کار هایی مثل حیوان آزاری رو بیاره جلوگیری کنه

+یک تجربه ی جدید برای کودک شما هست 

خب بنظرم اینکه کودکان تجربه نگهداری از یک حیوان خانگی رو داشته باشن خیلی هم خوبه اما :

حتما باید به سن کودک توجه بشه یعنی بنظرمن گرفتن حیوان خانگی برای کودک خردسال که سن کمی داشته باشه اشتباهه! چون این کودک ممکنه به حیوان آسیب بزنه و حیوان رو اذیت کنه که ممکنه ضرر های روانی برای خودش هم داشته باشه! 

بنظرم والدین قبل گرفتن حیوان خانگی برای کودک شون لازمه که با بچه صحبت کنن و بهش بگن که چطور باید از یک حیوان نگهداری کنه و خب خود والدین هم حتی اگه نگهداری حیوان رو به بچه سپردن لازمه که بخاطر بازیگوشی بچه ها حواسشون باشه که حیوان خانگی کودک شون آسایش داره (ظرف غذاش و آبش پره، مورد اذیت قرار نمیگیره و...)

*بقیش تو کامنت *

همچین بنظرم خیلی از بچه ها ممکنه که به حیوانات علاقه داشته باشن و خب میدونیم که تعدادی از جانوران زنده برای انسان خطر دارن

بعضی از والدین برای دور کردن کودک شون از حیوانات مضر جوری بچه رو میترسونن که اون بنده ی خدا فوبیای حیوانات پیدا میکنه :/

یا که میل به کشتن حیوانات پیدا میکنه پس به جای اینکه بچه تون رو بی دلیل از حیوانات بترسونید یا متنفر کنید بهتره که بهش حیوانات مضر و خطرناک رو معرفی کنید و بهش بگید که بهتره اگه این حیوانات رو جایی دید بهشون نزدیک نشه. 

بدون شک ممکنه کودک شما در طبیعت جانورانی مثل عقرب ببینه (البته بدون شک بستگی به محل زندگی داره) خب میدونیم که بچه ها اکثرشون کنجکاو هستن و اگه این بچه بدون اطلاع قبلی از خطرناک بودن قبلی به عقرب نزدیک بشه و بخواد لمسش کنه، عقرب به دلیل احساس خطر ممکنه که نیشش بزنه (گفتن "عقرب" یکم زیادی خیالی بود اما خب توی مناطق خاصی از کشور(فکر کنم جنوب) این موجود هست) 

حتی موجودی مثل سگ هم میتونه درصورت نزدیک شدن بهش خطرناک باشه، بلاخره حیوانات بخاطر غریزه ای که دارن در صورتی که احساس خطر کنن جمله میکنن که خب این احساس خطر میتونه با نزدیک شدن یک انسان بهشون به وجود بیاد

در کل نظر من این هست که درسته که باید به بچه ها درمورد حیوانات خطرناک اطلاعات داد اما نباید به گونه ای باشه که بچه تون فوبیا پیدا کنه یا تمایل به کشتن این حیوانات پیدا کنه. 

بدون شک اینکه حیوانات مضر رو وقتی برامون خطر جانی دارن و فقط کشتن شون باعث رفع خطر میشه، کشته بشن ایرادی نداره 

اما خیلی از موجوداتی که ما خطرناک میدونیم هم بلاخره برای اکوسیستم طبیعت لازم هستن و نباید کشته بشن، مثلا پرنده ای مثل کرکس، معمولا منفور بین مردم دیده میشه اما برای اکوسیستم به شدت مهمه و به پاکسازی طبیعت کمک میکنه (کرکس ها خطر انقراض دارن) 

و همچنین خیلی از حیواناتی که بخاطر عقاید خرافی که نه علم و نه شرع از این عقاید خرافی پشتیبانی میکنه کشته میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکل اصلا نخریم چه کاریه 

برای تقویت مسئولیت پذیری بچه هم راه های زیادی وجود داره

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
حقیقتا نخوندم چون زیاد بود  اگ میخوای تو دو خط خلاصه کن بخونیم❤️😶

باشه 😅

خلاصه :

+برای کودکان تا وقتی که به سنی نرسیدن که توانایی درک و آزار ندادن حیوانات رو ندارن حیوان خانگی نخرید 

+حیوان خانگی داشتن مفید هست اما اون حیوان هم حقوقی داره 

+هشدار دادن به کودک راجب حیوانات خطرناک نباید جوری باشه که منجر به فوبیا یا حیوان ستیزی و آزار دادن حیوانات بشه 

+خیلی از حیواناتی که مضر میدونیم برای طبیعت و اکوسیستم مفید هستن

موافقم 

خیلیا برا این که خودشونو راحت کنن و سر بچه گرم باشه حیوون میخرن اصلا هم به فکرش نیستن 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
درکل اصلا نخریم چه کاریه  برای تقویت مسئولیت پذیری بچه هم راه های زیادی وجود داره

اینم حرفیه 

ولی خب خیلی از بچه ها علاقه دارن و به هرحال یک تجربه ی جدید و لذت بخش میتونه برای بچه ها باشه 

اینم حرفیه  ولی خب خیلی از بچه ها علاقه دارن و به هرحال یک تجربه ی جدید و لذت بخش میتونه برای ...

اوهوم بله 👌🏻😊

ما الان خودمون مرغ عشق داریم توی خونه و تجربه شو توی برادر هام دیدم

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷