2777
2789

سلام سلام چطورین خانوما؟

لطفا بیاین کسایی که تو یه حیاط با مادرشوهر زندگی میکنن یا یه زمانی زندگی میکردید از تجربیاتتون بگید چه حسی داشتین؟ رفت و آمد رو چجوری مدیریت میکردید؟ راحت بودید یا نه؟ با وجود بچه چیکار کردید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همسایه ایم اوایل کلید خونمونو داشتن و وقتی نبودیم کلا اینجا زندگی میکردن،همسرمم تحت فرمان اونا بود.خداروشکر الان یکم راحتتر شدم ولی خداکنه زودتر از اینجا بریم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ما تو یه ساختمونیم ما طبقه یک مادرشوهرم سه برادرشوهرم پنج 

از اول سرسنگین بودم باهاشون چن بار بدون دعوت مثلا بعد شام اومدن دورهمی من تحویل نگرفتم الان اصلا نمیان 

بخوام برم خونه مادرشوهرم زنگ میزنم هماهنگ میکنم گاهی میبینی ده روزه همدیگرو ندیدیم 

اینجوری خوبه و راحتم

ما تا زمانیکه جدا بودیم واقعا واقعا گل بلبل بودیم

بعدمدتی به بهانه دلتنگی اونا..اونا طبقه بالا ما پایین زندگی کردیم

میتونم بگم بدترین لحظها شروع شد

چون ما قبلا خیلی خیلی باهم خوب بودیم

من از باهم بودن خوشحال شدم

ولی زهی خیال باطل

افتضاح هست

یعنی حتی مادرشوهرهم عالی باشه

یک از خدا بی خبری هست که رابطه رو خراب کنه

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

به نظرم خوب نباشه، مثلا کی میری بیرون کی میای، کی میاد پیشت کی نمیاد چقد با خانواده ات ارتباط داری، آمار همه اینا دستشونه، یا بیرون میری چی میپوشی، یه وقتایی آدم بی حوصله است شلخته میره بیرون، خودم اینجورم صبحای زود، خلاصه فک کنم سخت باشه، البته بستگی به شخصیت خودم آدمم داره، من کلا محافظه کارم، اصلا دلم نمیخواد کسی خصوصا خانواده شوهرم از کارام خبردار بشن