2777
2789
عنوان

زندگی در یک ساختمان با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 23 پست
بدون بچه قابل تحمل با بچه مصیبت

من خودمم تو یه ساختمانیم و درک میکنم چی میگی اوایل که بچه دار شده بودم هی یهویی مادرشوهرم میومد خونمون شده روزی ۳ بار😐 کلا آرامش نداشتم. ولی الان خیلی کم شده شکرخدا اونم چون تصمیم گرفتم دیگه از حق خودم دفاع کنم. برای شما چجوریه؟ بگو شاید تونستم کمک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همسایه ایم اوایل کلید خونمونو داشتن و وقتی نبودیم کلا اینجا زندگی میکردن،همسرمم تحت فرمان اونا بو ...

وای چقدر پررو ان . بعدش چیکار کردی بهتر شد؟ من خودم تو یه ساختمانیم ۲سال خیلی زجراور بود برام الان کم شده اونم چون خودم طغیان کردم برای حقم

غیر از مادرشوهرم با بقیه هیچ مشکلی ندارم تازه خیلیم دوست دارم با برادرشوهرم یجا باشیم تو فکرشیم دوط ...

بنظرم بهتره هیچ با اونم یجا نری چون ممکنه تو آینده با اونام ب مشکل بخوری . خب با مادرشوهرت چه مشکلی داری؟

ما تا زمانیکه جدا بودیم واقعا واقعا گل بلبل بودیم بعدمدتی به بهانه دلتنگی اونا..اونا طبقه بالا ما پ ...

دقیقا مث ما. من رابطم با مادرشوهر و خواهرشوهرم دوران نامزدی عالی بود بعد که اومدیم یه ساختمون اینا هی بیخبر هروقت دلشون میخواست میومدن خونمون منم بشدت حساس رو این مسئله این شد که سرد شدیم. البته الان خیلی راضیم احترام بهتراز صمیمیته