2777
2789
پس فردا میشم ۳۸ و ۲ الی ۳روز نوبت زایمانه  مرسی عزیزم

ایشالا بسلامتی بعل بگیری اینده دار باشه گلم. دنیا بیاد کلی جی جی میخوره پدرسوخته میشه تپل مپلی که خودت خسته شی.دختر من کلی تپل تر شده این دوماه.شکموییه ناقلا.خلاصه آماده بیدار خابی باش.من آرزو خاب راحت دارم.تندتند پا میشه دنبال جی جی میگرده شبا تو تاریکی😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا بسلامتی بعل بگیری اینده دار باشه گلم. دنیا بیاد کلی جی جی میخوره پدرسوخته میشه تپل مپلی که خو ...

عزیز دلممممم زنده باشه 😍😍😍😍

من که همین الانشم شبا خواب راحت ندارم🤦‍♀️😂

💜👶❤
عزیز دلممممم زنده باشه 😍😍😍😍 من که همین الانشم شبا خواب راحت ندارم🤦‍♀️😂

همه این روزا تموم میشه خبلی زود که دلت براشون تنگ شه.من دلم تنگ میشه برا لگداش جوریکه اشکم در میاد بخدا.الان دیگه دلم تنگ میشه برا وقتی چندروزه بود کوچولو موچولو بود

آدمیزاد همینه دیگه.شیر خام خوردس. والا

همه این روزا تموم میشه خبلی زود که دلت براشون تنگ شه.من دلم تنگ میشه برا لگداش جوریکه اشکم در میاد ب ...

عزیزم 

من که کل دیشب غصه گرفته بودم که داره میاد دیگه لگد نمیزنه دلم تنگش میشه

💜👶❤
عزیزم  من که کل دیشب غصه گرفته بودم که داره میاد دیگه لگد نمیزنه دلم تنگش میشه

آخ منممممم😣هر لحظه دلتنگ لحظه قبلی که گذشت میشی.کاش آدم آلزایمر می گرفت بعضی وقتا.والا.من فیلم لگداش نگاه میکنم دیوونه میشم.حالا بچمم تو بغلم داره شیر میخوره. شوهرم می خنده میگه مادرا همینن که همه دیوونشونن خب.راس میگه بخدا.برای مادر شدن اول باید عاشقی ووشیدایی و دیوونگی یاد گرفت 

آخ منممممم😣هر لحظه دلتنگ لحظه قبلی که گذشت میشی.کاش آدم آلزایمر می گرفت بعضی وقتا.والا.من فیلم لگدا ...

بله درسته

راستی گفتی سزارین بودی؟انتخابی؟

پشیمون نیسی طبیعی بهتره یا سز 

چیارو رعایت کنم 

💜👶❤
بله درسته راستی گفتی سزارین بودی؟انتخابی؟ پشیمون نیسی طبیعی بهتره یا سز  چیارو رعایت کنم&nbs ...

اگر زمان برگرده عقب هزاربار باز میگم سزارین.نه درد نه اذیت شدم.سریع خوب شدم پا شدم.کل کارا بچمم خودم تنها کردم.بدون کمکی.هیچ مشکلیم ندارم.روز چهل همون لکه بینیم قط شده بود دیگه.نه سردرد نه کمردرد هیچی. ولی خواهرم طبیعی 7سالپیش.ناقص شد بدبخت.هنوز کمردرده. کلی خونریزی و پارگی و بخیه هم داشت.بدون کمکی نتونست بچشو دوماه اول حتی درست بغل کنه.

انتخابی بودم.

بله درسته راستی گفتی سزارین بودی؟انتخابی؟ پشیمون نیسی طبیعی بهتره یا سز  چیارو رعایت کنم&nbs ...

چندساعت اول میگن حرف نزن تکون نخور بدون متکا باش سردرد کمردرد میگیری. من هم تکون خوردم هم کلی حرف زدم هیچیمم نشد.ولی تو احتیاط کن.هر بدنی یجوره. تا روز هفتم که بخیه هات میکشی سنگین ورندار تو خونه قدم بزن .بخیه هات کشیدی دیگه تقریبا 80درصد راهو رفتی

عزیزم😍خیلیم عالی  فک کنم نینی من نهایت ۳ بشه  لباس هم سایز صفر و یک  پوشکم سایز ص ...

بچت وزنش چقد شد وقت زايمان

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚