2777
2789
عنوان

کسی اینجا با نهاوندی ها آشنایی داره

10354 بازدید | 48 پست

خواستگارم لر نهاوند هست خودم شمالیم لطفا هر کس راجبشون هر چی میدونه بگه اینکه چطورین اکثرا 

با عروسا چجورین 

خسیس اینا نیستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشجوی ملایر بودم نیمساعت فاصله داره با نهاوند

سه چهار مورد هم اتاقی نهاون داشتم دخترای بدی نبودن ولی یکم سطح فرهنگشون پایین بود نمیخام توهین کنم ولی خانواده هاشون خیلی خوب رفتار نمیکردن

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
ممنون میشم از اخلاقاشون و رفتار خانوادشون یکم بگین اینام کرج زندگی میکنن اصالتا نهاوندی هستن

ببین نهاوند شهر کوچیکیه اگه فقط اصالتا اونجاست و کرج زندگی کرده ممکنه اصن به اونجا نخوره

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
ممنون میشم از اخلاقاشون و رفتار خانوادشون یکم بگین اینام کرج زندگی میکنن اصالتا نهاوندی هستن

مادرش خدابیامرز خیلی خوب لود کتری به من نداشت خواهرشم یدونش عالی دوتا زایمانم همه کارامو کرد بیمارستان پیشم موند،برادرشوهرکرونا داشتم سه شبانه روز بالا سر بیمارستان بود خیلی مهربونه خواهر خودم بیمارستان از ترس نیومد کل خانواده شوهرم اومدن بچه هامو بردن