2777
2789
عنوان

کسی اینجا با نهاوندی ها آشنایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 10363 بازدید | 48 پست
درخواست دادم عزیزم  

سلام گلم همینجا میگم بهتون .

همدانیا دو گروه اصلی دارن یکی لر یکی ترک .

که ترکاشون اصلا خوب نیستن به شدت غیرتی و چشم و هم چشمی و حسودن .برخلاف لرها .لرهای همدان یعنی ملایر و نهاوند ادمای خونگرم ساده مهربونن .و دست و دلباز .چرب زبون هم هستن مثل ترکها زیاد اهل حجاب و اینچیزا نیستن راحتن هر چقدر ترکها به پوشش و چادر گیر میدن اینا برعکسن .عروسیاشونم زنها کنار مردها میرقصن اینش خیلی خوبه ادم حض میکنه از این همه چشم پاکیشون .

خیلیم زن زلیلن 😅

من خودم شوهرم ترکه و لی خواهرم شوهرش لر نهاونده انقدر مهربون و ادم فهمیده ایه ..خواهرم از من خوشبخت تره چون اخلاق شوهرش عالیه تنها ایرادش اینه که زیاد به اقتصاد فکر نمیکنه کلا میگه بخریم بخوریم بگردیم .کافیه براشون ..

پدر مادراشونم عاشق عروس و داماداشون هسن کلا ادمای خوبین .اگه یکی از من بپرسه بگه توی همدان کدوم شهرستان ادمهای بافرهنگی و مهربونی داره قطعا میگم ملایر و نهاوند .اسمی از شهرستانای دیگه نمیارم که به شدت فقر فرهنگی موج مکزیکی میزنه 😒

باز تحقیق بیشتری کن ☺

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم از این توضیحات کاملت خیلی لطف کردی البته ایتا مذهبی هستن

خواهش ☺💙

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم