یکی از دوستای نزدیک دوست صمیمیم فوت کرده🥲خودم درحال حاضر از دوست صمیمیم دورم و نمیتونم برم پیشش
بنظرتون چجوری دلداریش بدم؟خیلی بی قراری میکنه و میاد پیشم درد و دل میکنه ولی من آدم شوخی هستم و روابط عمومیم تو این موارد انگاری صفرع🥲🥲نمیدونم چی بگم بهش
میشه راهنمایی کنید
تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من کلا نمیدونم وقتی طرف مقابل درد دل میکنه چی باید بگم
کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به حرفاش گوش بده حرفاشو تایید کن بزار حرف بیشتر اون بزنه
بهش بگو چیزی یا کاری می خوای برات انجام بدم کاری از دستم بر میاد
تو چشماش نگاه نکنی بگی گریه کن خیلی بده
مشتی هستی ملوان کشتی هستی پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنممن خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
🥲🥲دقیقا مشکلم همینه حالا باز حضوری ببینمش میتونم ی سری تکون بدم🥲تو چت دقیقا انگار دیوارم هیچی ب ...
فک کنم اینکه حس واقعیتو بگی بهتره
و بگو واقعا نمیشه چیزی گفت شرایط سختیه ولی هر وقت ناراحت بودی با من حرف بزن ممکنه نتونم خوب دلداریت بدم ولی گوش میکنم و کنارتم تو این غم
کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
دقیقا پنج دقیقه یبار دارم میگم کاری میتونم برات بکنم؟🥲چون دیگه هیچی ب مغزم نمیرسه
اگر می تونی براش چیزی ببری بهش بگو غذا می خوای برات درست کنم بیارم یا بگو جایی می خوای بری ببرمت
چون ادم تو این شرایط فقط می خواد تنها باشه و عزاداری بکنه تا با خودش کنار بیاد
مشتی هستی ملوان کشتی هستی پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنممن خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
با اینکه ازش دورم ولی بهش گفتم میخای بیام پیشت ولی قبول نکرد🥲 تنها کاری ک ازم برمیاد اینه تو چت ی ...
فقط به حرفاش گوش کن تا دلش اروم بشه بیشتر از یک هفته نزار دیگه ادامه بده چون هم به خودش اسیب میزنه هم به اطرافیانش