2777
2789
عنوان

پریودنشدن+تخمدان پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 34 پست
منوخواهرشوهرمم باهم عروسی کردیم الان اون ۶ماهشه پسرداره  دیگه بدترملت هجوم اوردن از پرسیدن سوا ...

انشالله خدا دامنتو سبز کنه . و هیچکس رو منتظر نزاره.  جوری خدا واست جبران کنه که همه اینا رو یادت بره . الهی بحق  این روزای عزای مادر سادات هیچکس منتظر و دلشکسته نباشه . من یه سقط داشتم اینا میترسن که دیگه بچه دار نشم مادرش خیلی پیگیره . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا دامنتو سبز کنه . و هیچکس رو منتظر نزاره.  جوری خدا واست جبران کنه که همه اینا رو یا ...

همچنین خودت مهربونم 

امیــن یارب العالمین🙏🙏

مادرشوهرمنم میپرسه این ماه پریودشدی نشدی چیشد 

شب یلدا هم دعوتشون کردیم صدبارجلوبقیه گفت 

خداخودش کمکمون کنه حال دلمونو خوب کنه 

میدونید به چی فکر می کنم به اینکه چرا باید انقدر مادرامون بی فکر باشن وقتی که دختر خونه هستیم پریود دختراشون عقب جلو میشه یا دیر میشه دوم سه ماه یه بار میشه نمی برند دکتر بررسی نمی کنند این قضیه رو وقتی میره خونه شوهر تازه متوجه میشن که پریود نامنظم علتش میتونه کیست باشه و بعدش هم مشکل ناباروری پریود نامنظم و نباید سرسری ازش گذشت اینو میگم به خاطر این که این مشکل منم داشتم البته که درمان شدم و چه روزای سختی رو پشت سر گذاشتم من کلینیک نیکان رفتم و الان هم باردار هستم پنج هفتم🙏 این آدرس اینستاگرامش ivfnikan

میدونید به چی فکر می کنم به اینکه چرا باید انقدر مادرامون بی فکر باشن وقتی که دختر خونه هستیم پریود ...

انشالله بسلامتی بخیر و خوشی مبارکت باشه نی نی الهی خیرشو ببیتی سالم بیاد بغلت برای همه منتظرا هم دعا کن