2777
2789
عنوان

یخچال رو عروس میخره یا داماد؟

665 بازدید | 16 پست

سلام.. میشه بگین یخچال رو کی میخره؟ما تا چندسال پیش رسم بود که عروس میخرید ولی برای دخترعمه هام داماد خرید . بابام گفت که به همسرم بگم یخچال رو اون بخره چون واقعا توی این اوضاع گرونی با اون همه وسایل توانایی نداریم که بخریم. اگر خواست از این دو طبقه ها بخره که هیچی ولی اگه خواست ساید یا دوقلو بخره باهم نصف نصف می کنیم ولی دیشب کلی خواهر شوهرم و مادرش حرف بازم کردن و گفتن اگه توانایی نداری برو از تو سمساری بخر😔شما عروس میخره یا داماد؟من چیکار کنم با اینا؟!

داماد میخره،معمولا تکه های بزرگ رو دماد باید بگیره

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما داماد به مادرشوهرت میگفتی خونه پدرم که نمیبرم پسرت واسه خونه خودش میخواد بخره عروس مفتی میخوان

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ما خوزستانیا...سرویس چوب ..تی وی ..میزش......یخچال....ی تکه فرش.....دو سه دست رخت خواب..بالشت ش تا.....پشتی هم  ب رسم قدیم بعضیا میگیرن...داماد میگیره

بهضیا ی سرویس شش تایی سفره هم میدن

ما ک ب دوتا داداشم ظرف دادیم

شوهرمم ی سرویس شش تایی دادن

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
یادمون باشه از شهر شما دختر نگیریم 🤣🤣 کدوم شهرید حالا ؟؟

نیشابور ولی اکثر جاها همینطوره  حتی اگه داماد کارگر باشه حداقل باید هفت تا کالا مثل همین های که گفتم بخره