2777
2789
عنوان

تزریق فیلر زیر چشم درد داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21432 بازدید | 68 پست
من دوبار زدم.....چیزی متوجه نشدم.......قشنگ بشین تا بیحس بشی

سلام عزیزم، میشه بگی کجا زدی که راضی هستی؟ چشمت ریز نشده؟ من تا حالا نزدم اما دارم تحقیق میکنم ببینم کجا خوبه برم بزنم… و اصلا دوست ندارم تابلو باشه فقط میخوام مثل قدیمم که گود نبود بشه، مرسی اگر جواب بدی… و اینکه کبود اینا شد زیر چشمت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، میشه بگی کجا زدی که راضی هستی؟ چشمت ریز نشده؟ من تا حالا نزدم اما دارم تحقیق میکنم ببینم ...

من میرداماد زدم....کبود که شد.....کاملا طبیعی....همه اولش فکر میکردن تزریق گونه کردم انقدر صورتم پر و خوب شده بود.....بعد جا افتاد.....نه اصلا چشمام ریز نشد

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
من میرداماد زدم....کبود که شد.....کاملا طبیعی....همه اولش فکر میکردن تزریق گونه کردم انقدر صورتم پر ...

مرسی عزیزم که جواب دادی، میشه اسم دکترتو بگی، ممنون میشم، من چون تا حالا زیر چشم نزدم خیلی میترسم🙈 چون هر کی یه چیزی میگه، یه سری میگن چشم ریز میشه، یه سری میگن گوله‌گوله میشه، آدم استرس میگیره

مرسی عزیزم که جواب دادی، میشه اسم دکترتو بگی، ممنون میشم، من چون تا حالا زیر چشم نزدم خیلی میترسم🙈 ...

دکتر پیری.....آره ژلش خوب نباشه گوله میشه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

دکتر سارا بهروان کارشون فوق العادس من نتیجه خیلی خوبی از تزریق فیلر زیر چشم گرفتم چون دکتر بهروان خیلی باتجربه هستن و از فیلرهای باکیفیت استفاده می کنن خواهرم و چند تا از دوستای من هم واسه تزریق فیلر میان پیش دکتر بهروان بخاطر کار خوبشون 

سلام.اره.الان 8ماه شده .اره راضی ام.نمیدونم دکتر گفت تا یک سال ولی هنوز تغییر نکرده بنظرم اگه هم تغی ...

عزیزم فیلر زیرچشم زدی راضی بودی؟ منم میخوام بزنم. ولی هرسی سی سه میلیون و دویست گفته. مجبورم زیر هر چشم نیم سی سی بزنم. نمیدونم چه کنم . شما چند سی سی زدی

سلام خانم. من چشمام زیرش خیلی گوده و تیره. به نظرت زیر هرکدوم نیم سی سی بزنم بهتر میشه؟؟ اخه خیلی گر ...

خودش میزنه ....بیشتر از ۱ هم نمیزنن دور چشمو....ولی مال من آنقدر گود بود مجبور شد بیشتر بزنه...گفت تا حالا همچین مریضی نداشتم.....دوستم رفت گفت نیم سی‌سی.....اصلا فرقی نکرد.....بنظرم بذار خودش بزنه

خودش میزنه ....بیشتر از ۱ هم نمیزنن دور چشمو....ولی مال من آنقدر گود بود مجبور شد بیشتر بزنه...گفت ت ...

یا خدا پس بیخیال شم. من فوقش بتونم پول یک سی سی رو جور کنم ک فکر نکنم یه طرف رو هم پر کنه. نمیدونم خدا خودش دست و بالمو باز کنه. به شما چه قیمتی گفتن

یا خدا پس بیخیال شم. من فوقش بتونم پول یک سی سی رو جور کنم ک فکر نکنم یه طرف رو هم پر کنه. نمیدونم خ ...

من پارسال سی‌سی ۲۵۰۰ زدم.....ببین آب سیب زمینی بگیر بذار یخ بزنه....زیر چشمتو صورتتو باش ماساژ بده....خییییلی خوبه بعد از ۱ ماه جواب میبینی.....به کسی هم نگو ببین متوجه میشن؟؟؟؟