2777
2789
عنوان

بچم ۶ روزشه پدرموونو در اورده 😭

918 بازدید | 68 پست

بیچاره مادرم بیدار مونده تو بغل مامانم خوابیده شیرمم زیاد نمیاد  بنده خدا خودش از خواب و خوراک افتاده از اینور کارای منوومیکنه  از اینور بچه   بچه هم که شبا دو ساعت   ۳ ساعت میخوابه بیدار میشه 

اشکال نداره عزیزم خیلی زود میگذره این شبا و سیستمش باسیستم شما جور میشه و کمتر اذیت میشید 😍😍

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه زردی هم داره گفتن شیر خشک نده سینمم درد میگیره خسته شدم 

مفت خورده هرکی گفته بچه از گرسنگی خواب نمیره شیرخشکش بده برا زردیش خویه میخوای بچه ومادرت بخاطر چرندیات بکشی

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
خوبه مادرت هست من که مادرم روز دهم منو با بچه تنها گذاشت منم اومدم خونه خودم خیلی سخته نوزاد داشته ب ...

کلا ده روز همراه دارن اکثرا. منم ۹ روز دقیقا همراه داشتم. بعدش همه میرن سر خونه زندگی شون دیگه. خودتیو خودت

منم روزای اول شیر نداشتم خیلی شیر خشک دادم بچم دیگه شیرمو نخورد...عادت کرد به شیشه شیر😔

الان میگم ای کاش زیاد بهش نمیدادم شیر خشک..

طفلی شیرخشکی شد..

میدونم اسی سخته ولی شیر خودتو بده گناه داره طفلی.

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...