2777
2789
عنوان

بچم ۶ روزشه پدرموونو در اورده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 68 پست
اخه زردی هم داره گفتن شیر خشک نده سینمم درد میگیره خسته شدم 

اتفاقا پسر من زردیش بالا بود دکتر شیرم کم بود دکتر گفت شیر خشک بده هم جون میگیره هم زیاد ادرار کنه برا زردیش خیلی خوبه حتما حتما پیش ی دکتر خوب ببرش زیاد شیر بهش بده ادار کنه با عرق بید پاهاشو بشور دکتر ببر ی قطره بهش میده زردی چیز شوخی نیستا به مغز دور از جون اسیب میزنه خیلی مراقبش باش من تا چهل روز گیر همین زردیش بود ی شب بستری شد بعدم زردی ی دفعه بالا میره مراقبش باش ولی گفته شیر نده مطمئنم باید بدی هر دو ساعت میگم بچه من زردیش زیاد بود 

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلک مادر من دقیقا تا روز ۲۱ باهام بود  

بچه منم زردی داشت دو روزبیمارستان بستری بود اتفاقا به من گفتن شیر خشک بدی زودتر خوب میشه منم شیر نداشتم !! 

خودمم یک هفته بعد زایمان بستری بودم خدا مادرم خیر بده تنهایی تا ۱۰رورگی نگهش داشت اونم بچه ای که خیلی بدقلق بود مدام گریه میکرد! 

اتفاقا شیر خشک و اب جوشیده یکی دو قاشق چایخوری در روز خیلی هم برای زردی خوبه. بچه هر چی بیشتر ادرار ...

اره 

منم دخترم زردی داشت شیر خشکم دادم شیر خودمم دادم. دو غبضه بزرگ شد. 😁زردی شم خوب شد زود. 

میترسم بدتر شه مامانم یعنی بیچاره ببینی دلت میسوزه

نمیشه بخدا خوب میشه یه قوطی شیر خشکش بگیر بده تا راه بیفتی شیرخودتم بده بعد کم کم اگه دیدی شیرت کفافش میده یعنی سیرش میکنه شیرخشکش قطع کن اگرمذشیرت خوب نبود شیر خشک ادامه بده خودتم ابگوشت بدون حبوبات بخور کاچی بخور سوپ چرب بخور تا شیرت مقوی بشه

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑

اون ازمایش،خـن کف پاش اگه سه تا پنج روزایی انجام دادی واسه فامیلم و زردی هست ولی بعد اون مثلا همین نه روزگی واسه زردی هست من بچم تا ده روزگی کف پاش خون میگرفتن واسه زردیش پنج که شد گفت تو خونه شیر زیاد بهش بده هر دو ساعت بیدارش کن پاشو با عرق بید بشور من بچم خردادی هوا گرم بود بدنشم میشستم با عرق بید نذار گرمش بشه برا زردی خوب نیس

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...

دکترا و پرستاذا بخاطر اینکه شیر خودت بدی و بچه مک بزنه تا بیشتر بشه و بیاد میگن 

منم گوش ندادم شیر خشگ دادم چون واقعا شیر نداشتم البته بدیش اینکه مزه شیر خشک و شیشه شیر بره تو دهن بچه !! دیگه سینه مادر نمیگیره

شیر مادر خیلی بهتر از این شیرخشک هایی هست که معلوم نیست کدومش اصله یا قلابی و از کجا وارد میکنن اونم مطمئنا با مواد نگهدارنده 

میدم برا خودمم کمه 

پس مدت طولانی بهش شیر خشک نده که عادت کنه یه وقت

تا چند وقت بهش شیر خشک بده دوباره شیر خودتو

نزار یادش بره ....من مدام بهش شیر خشک دادم..خیلی کم شیرمو میخورد...دیگه شیر منو نمیخواست...

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
منم روزای اول شیر نداشتم خیلی شیر خشک دادم بچم دیگه شیرمو نخورد...عادت کرد به شیشه شیر😔 الان میگم ...

من بصورت موازی پیش بردم دوتاشو مشکلی پیش نیومد. دوتاشو میخورد تا یکسال و نیمگیش