2777
2789

برین شکایت کنین بخاطر تهمت 

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسپر به خدا به منم تهمت ناروا زدن 

اول اینکه خدا اون بالا شاهد همه چیزه دوم اینکه زمان خودش همه چیز و ثابت میکنه😊👌🏼

میگن اگه بنده خدا بزنه طرف دوباره سرپا میشه اما وای به اون روزی که خدا بزنه‌...

بسپر به خدا به منم تهمت ناروا زدن  اول اینکه خدا اون بالا شاهد همه چیزه دوم اینکه زمان خودش هم ...

آره.

از حسودی شونه

از کسی ضربه خوردیم که اصلا انتظارشو نداشتیم

🐣

فکر کنم قرار باشه تابستون مدرسه دورمسترانگ دوباره داخل ایتا جادو اموزاشو ثبت نام کنه..🦥

اگر میدونی رول پلی چیه و رولت قویه(مشکلی نیست بلد نباشی..یادت میدیم)و به جادوگری علاقه داری حتما ثبت نام کن.

آیدیم داخل ایتا:@Bita_3

یادت نره پیامم بدی..🍷