2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که تو عمرتون خوندین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 52 پست
من به شخصه هر کتابی که میخونم انگار یه زندگی جدید رو تجربه میکنم  خیلی چیز عجیبیه

دقیقا یجورایی ادم هر سری با ی ویژگی درونیش اشنا میشه

کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها چیزی که دارم و پیاماشو می خونم اینستا و تلگرام و تیک تاک و لایکی و . . هست ،کی این روزا حوصل ...

عزیزم اگه بچه داری همیشه سعی کن کتاب بخونی تا بچه هاتم ببینن و یاد بگیرن بزار با کتاب آشنا باشه فضای خونت.. ببخشید البته🌺

چشمان تو آفریقاست.. 
من ملت عشق  سفر سیلکا  دختری که رهایش کردی (اینو خیلی دوست داشتم)  خالکوب آشویتس&n ...

صدسال تنهایی و ژنرال در هزار توی خویش مارکز رو خوندی؟؟ نظرت؟ 

چشمان تو آفریقاست.. 
دقیقا یجورایی ادم هر سری با ی ویژگی درونیش اشنا میشه

درسته 

من با یه کتابی انقد گریه کردم بالشتم خیس شده بود

یا وسط خوندن یه کتابی خوابم برد 

انقد تو بحر داستان و شخصیت داستان  رفته بودم

وقتی بیدار شدم یه لحظه حس کردم شخصیته تو داستانم 

خیلی حس بدی بود😂

من ملت عشق  سفر سیلکا  دختری که رهایش کردی (اینو خیلی دوست داشتم)  خالکوب آشویتس&n ...

یادم رفت توضیح بدم ملت عشق یک خانم خانه دار که دست نوشته ای بدستش میرسه و قراره بخونه و برای چاپش نظر بده که اون دست نوشته روایت شمس و مولاناست 

دختری که رهایش کردی از جوجو مویز در رابطه با جنگ جهانی دوم هست و خیلی زیبا و عاشقانه بود و نقش اولش سوفی فوق العاده باهوش و دانا بود 

خالکوب آشویتس هم درباره هلوکاست سفر سیلکا هم تقریبا تو همین زمینه و هر دو بر اساس واقعیت نوشته شدن 

سو و شون عزیزم که چندبار تا حالا خوندم در رابطه با وطن پرستی و ایستادگی در برابر بیگانگان در قالب یک داستان زیبا 

درسته  من با یه کتابی انقد گریه کردم بالشتم خیس شده بود یا وسط خوندن یه کتابی خوابم برد  ...

چه کتابی؟

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

شازده کوچولو هم کتابی بی نظیره که جهانی رو عاری از جنگ و بدی و سرشار از صلح و دوستی میخاد هر چند نویسنده کتاب اگزوپری خودش خلبان هواپیمای جنگی بوده و بارها تو جنگ شرکت کرده و مطمعنا آدمای بیگناه زیادی رو کشته.. در هرصورت اگزوپری قلمی بسیار احساسی و نگاهی آرمانی ب جهان داره🌺

چشمان تو آفریقاست.. 
نه نخوندم متاسفانه از وقتی دخترم مدرسع ای شده تایم کم میارم الان از کی دارم راز گل سرخ رو میخونم تاز ...

شاید هشت بار صدسال تنهایی رو خوندم پیشنهام بشما ک مشخصه اهل کتابی هست واقعا شاهکار ادبی جهانه البته با ترجمه استاد بهمن فرزانه🌺

چشمان تو آفریقاست.. 
چه کتابی؟

من پیش از تو ( فیلمش هم‌ساختن جلد دو و سه هم داره)

و دومی هم اسمش (اتاق) بود 

کتابای دیگه هم اگه میخوای معرفی کنم 

بلندی های بادگیر 

ملت عشق 

فلات 

مردی به نام اوه

یه کتاب طنز هم هست آب‌نبات هلدار 

جلد دو آب‌نبات پسته ای 

جلد سوم آب‌نبات دارچینی

من واقعا از ته دل خندیدم با این کتاب 

ولی چون مکالماتش یه ذره با لهجه و اصطلاحات خراسانی هست شاید برای بقیه اونقد جذاب نباشه 

شاید هشت بار صدسال تنهایی رو خوندم پیشنهام بشما ک مشخصه اهل کتابی هست واقعا شاهکار ادبی جهانه البته ...

ممنون عزیزم میذارم تو لیستم اگر پیشنهاد دیگه ای هم داشتید با جان و دل می پذیرم گتسبی رو یک جمله ازش خوندم چنان شیرینی اش به جانم نشسته گفتم حتما بخونم اما نمیخوام مجازی بخونم میخوام کتاب‌ش  رو بخرم حتما