2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید چطور دخترمو دز پوشک بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 32 پست
وااااي خيلي سخته چن سالشه؟دختر منم اولش خوب بود از تولد دوسالگيش شروع كردم ولي الان سه ماهه ميگذره د ...

۲سالو ۶ ماه خدا بهت صبر بده میدونم چقدر اعصابت خورده

دختر منم خیلی اذیتم میکنه من پسرم یک سال و نه ماهش بود چند بار بردم دستشویی یاد گرفت تا دوسالش شد هم ۱ هم ۲ رو خبر میکرد درست نمیتونست حرف بزنه میدوید در دستشویی وایمیساد .هر وقت هم شماره ۲ داشت شلوارش رو درمیوورد رو این مورد حساس بود اصلا حرصم نداد در عوضش دخترم ۴ سالشه یک ساله دارم سعی میکنم نمیشه که نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم خیلی اذیتم میکنه من پسرم یک سال و نه ماهش بود چند بار بردم دستشویی یاد گرفت تا دوسالش شد هم ...

منم خیلی وقته دارم تلاش میکنم دریغ از یکبار موفقیت

۲سالو ۶ ماه خدا بهت صبر بده میدونم چقدر اعصابت خورده

مرسي عزيزم خدا كمك كنه خوب بشن زودتر 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

عجیبه. همین که نگه میداره یعنی کامل میفهمه. با تشویقی چی! مثلا بگو اگه جیش کنی میریم پارک یا میریم ی ...

اره منم واسه خمین میگم میفهمه اصلا کلا گوش نمیده که چی بگم حتی تو پوشکش جیش میکنه به زور باید بغلش کنم ببرم بشورم نمیدونم چرا اینطوریه

خدا بهمون صبر ایوب و تلاش بی پایان بده😅😂😢

😁😁بخدا از روزی که بدنیا اومده خیلی نق نقو بوده  هیچوقتم شبا خواب درست وحسابی نداشته روزا میخوابه بیشتر اوقات ولی هیچکدوم اینقدر سخت نبوده خیلی عذاب میکشم خواهرزادم ودخترم یکی دوماه اختلاف سنیشونه ۱ سالونیم که از پوشک گرفتش حتی بیکبارم روفرش جیش نکرد

گرفتم اونم فایده نداره 🥲هرکاری میکنم همکاری نمیکنه گفتم شاید کسی بوده مشکل منو داشته به خدا اصلا بح ...

نهایتش تا۳سالگی یهو از پوشک زده میشه

رهاش کن وقتی هیچ راهی جواب نمیده

میزنم ولی اینقدر خودشو نگه میداره که جیش نکنه گریه میکنه دلم واسش میسوزه میارمش بیرون بنظرت ببرم دکت ...

نه اصلا  دکتر نمیخوا 

کنترل ادرارش خوبه

من این روزا رو با دخترم داشتم میفعمم چی میگی 

فقط باید حوصله کنی با بازی 

وگرنه سن  لجبازیه  بدتر ادیتت میکنه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
نه اصلا  دکتر نمیخوا  کنترل ادرارش خوبه من این روزا رو با دخترم داشتم میفعمم چی می ...

من اصلا دعواش نمیکنم خیلی بچه لوسیه تا یه چیز بگم اشکش در میاد دوس ندارم اذیت بشه از یه طرفم دوس دارم از پوشک بگیرمش