اصلا حاضر نیست بیاد تو دسشویی حتی توحموم یا حیاتم نمیاد براش قصری هم گرفتم جیش نمیکنه از شب ساعت ۱ که میخوابه تا ۱۲ ظهر خوابه یه قطره جیش رو شلوارش نمیکنه ولی کقتی صبح میبرم اصلا جیش نمیکنه خودشو نگه میداره تا وقتی اومدیم توخونه درجا جیش میکنه رو فرش شده حتی نیم ساعتم تو دسشویی بودیم ولی فایده نداره🥲
دختر منم خیلی اذیتم میکنه من پسرم یک سال و نه ماهش بود چند بار بردم دستشویی یاد گرفت تا دوسالش شد هم ۱ هم ۲ رو خبر میکرد درست نمیتونست حرف بزنه میدوید در دستشویی وایمیساد .هر وقت هم شماره ۲ داشت شلوارش رو درمیوورد رو این مورد حساس بود اصلا حرصم نداد در عوضش دخترم ۴ سالشه یک ساله دارم سعی میکنم نمیشه که نمیشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😁😁بخدا از روزی که بدنیا اومده خیلی نق نقو بوده هیچوقتم شبا خواب درست وحسابی نداشته روزا میخوابه بیشتر اوقات ولی هیچکدوم اینقدر سخت نبوده خیلی عذاب میکشم خواهرزادم ودخترم یکی دوماه اختلاف سنیشونه ۱ سالونیم که از پوشک گرفتش حتی بیکبارم روفرش جیش نکرد