2777
2789
عنوان

هفته 22 بارداریم باید مهمونی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 99 پست
اهان من هنوز کلا نزدم  بازم مراقبت کن جمعه بالاخره

چشم حتما

ممنونم عزیزم

من که هفته 16 بودم دکترم گفت اگه واکسن کرونا نزنی دیگه ویزیتت نمیکنم دکترم همه ی مادرهای باردار را مجبور به واکسن زدن کرد

از اونا احمق تر همسر منه  میگفت اگ بگم ن میگن زن ذلیل هست و زنشم بی دست و پا  😐😐😐&nbs ...

یا خدا من جات بودم تا یه ماه خودمو میزدم‌به مریضی میگفتم دکتر گفته چرا کار کردی چرا فشار اوردی یه کاری میکردم همسرمم بترسه به همه هم میگفتم ۱۵ نفر مهمون اومد کار کردم مریض شدم والا کسی که درک نداره وای اعصابم خورد شد

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم حتما ممنونم عزیزم من که هفته 16 بودم دکترم گفت اگه واکسن کرونا نزنی دیگه ویزیتت نمیکنم دکترم ه ...

قربونت نه فعلا من خودم دکترم گفت بعد انومالی این سری ۲۳ پیشش وقت دارم رفتم باهاش مشورت میکنم

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
یا خدا من جات بودم تا یه ماه خودمو میزدم‌به مریضی میگفتم دکتر گفته چرا کار کردی چرا فشار اوردی یه کا ...

متاسفانه بیش از حد کودن بودم 

تازه تو مهمونی هم مدام راه میرفتم و کار میکردم  

مصلن میخواستم بگم من خیلی با عرضم😔😔😔

جوریک آخرش مادرشوهر آل بردم 😏😏 گفت بیا بشین دگ اون بچه افتاد 

نه از این ک یهو ی کاری کنم خدایی نکرده اتفاقی بیوفته

نترس چه اتفاقی بیوفته آخه 

وقتی مامانت میاد نگران چی هستی 

فقط از کرونا بترس 

وگرنه با مهمون دادن مشکلی برات پیش نمیاد عزیزم 

به غذاش فکر کردی؟‌لیوان و سفره ی یکبار مصرف بذار که راحت‌تری 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
خیلی هم خوووب  دیگه نمیشه بخاطر بارداری همه چیو همه کسو نادیده گرفت  خب میشه مهمون بیاد ...

دقیقا 

والا من از همون اول هم احترامشون را گرفتم هم باهاشون راحت بودم

حتی پدرشوهرم بنده خدا گفته بود اگه بخاطر شرایطش اذیت بشه کلا مردها رو نمیزارم بیان که عروسم معذب نباشه منم گفتم نه همگی تشریف بیارید منم اگه خسته بشم بدون تعارف میرم استراحت میکنم و خواهرشوهرام و مادرشوهرم کارها رو برامون انجام میدن.

خداروشکر خیلی مهربون و دلسوز هستن بخصوص مادرشوهرم واقعا از همه لحاظ همه مون را درک میکنه

نه از این ک یهو ی کاری کنم خدایی نکرده اتفاقی بیوفته

یا غذا کلا بنداز رستوران یا بیخیال شو 

متاسفانه بیش از حد کودن بودم  تازه تو مهمونی هم مدام راه میرفتم و کار میکردم   مصلن م ...

دور از جونت ولی دیگ اینکارارو نکن اول اولویت با خودتو بچه هست 

من باردارم امروز همسرم یه چیز گفت گفتم عزیزم اول دیگ الویت دخترمونه و سلامتی خودم که سالم دنیا بیارمش بعدشم دیگ شمایی

والا انقدر از خود گذشتکی نکنیم بهتره

دقیقا  والا من از همون اول هم احترامشون را گرفتم هم باهاشون راحت بودم حتی پدرشوهرم بنده خدا گ ...

خدا حفظشون کنه 

واقعا هم اصل زندگی همینه ، مهمون نوازی کار هرکسی نیست دمتون گرررم 

خونه بعضیا میریم فک میکنن یه استکان چای میارن واسمون چققققد خسته شدن و منت میذارن 

شک نکن برکت میاد تو زندگیت و عمر نی نی خوشملت  

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
دور از جونت ولی دیگ اینکارارو نکن اول اولویت با خودتو بچه هست  من باردارم امروز همسرم یه چیز گ ...

درسته 

متاسفانه من سالهای اول ازدواجم خیلی خودمو بی عزت کردم 

خدارو شکر کات کردیم .گوووش شیطون کر 🤣🤣🤣

دور از جونت ولی دیگ اینکارارو نکن اول اولویت با خودتو بچه هست  من باردارم امروز همسرم یه چیز گ ...

ان شالله ب سلامت فارغ شی 🥰🥰🥰 

التماس دعا 

دعای خانم باردار زودتر مستجاب میشه 😍😍

غذاشو شاید شوهرم جوجه بپزه مامانمم بیاد خودشت بادمجون و برنج درست کنه

ان شاالله خوش بگذره به همه تون