2777
2789
نمیشه گفت  خسته شدم از بس شبا زیر پتو لرزیدم  دعا کن تموم بشم

عزیزم ذکر استغفرالله زیاد بگو

چهارشنبه ها به نیت موسی ابن جعفر یا فاطمه زهرا غسل صبر انجام بده

از خدا طلب صبر و عافیت بکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه مگه پول چقدر ارزش داره که اینطوری میکنه توام برو سرکار واسه خودت خرج کن تا حرصش بالا ...

نمیزاره برم سرکار امشب میگه داشته باشمم نمیدم 💔

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
ای جان گلم ایناهم واسه بارداریته درست میشه😉 ما این درارو کنار بقیه مشکلاتمونم داریم😂

خستم کرد دیگه

مشکلات شمارو ک ب اون خانوم گفتی تقریبا مثل ایشونی رو خوندم

منم این مشکلارو دارم

تاپیک قبلمو بخونی میبینی

اینارو ب خودم نمیگیرم چون خدا بزرگه و روزی رسونه

فکر کن دوتامونم کارمندیم اخرشم شوهرم اسنپ کار میکنه ب زور تونستیم بدهی هارو کم کنیم الان رسیدیم ب ۶ میلیون بدهی🥰😇اونم مطمینم میرسه 

دغدغه منم همین کمر درد و ایناست

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

من ۵ روزه با خدا حرف نزدم قهر کردم باهاش هم با امام رضا گفتم تا عدالتتون رو نشون ندین دیگه صداتون نمیکنم همش دارم صداتون میکنم یه بارم جوابمو ندادین😔دارم ایمانمو از دست میدم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام اون (شوهر سابق هرزه ام)خوشه هر روز خوش و خرمه تفریح مسافرت دختر بازیش من باید تا صبح گریه کنم تو جوونی پیرم کرد خدا نابودش کنه قلب درد دارم خدا میدونه چه بلا هایی سرم آوردن اگه بگم یه کتاب میشه فکر میکردم بعد فوت پدرم دنیا روی خوشش رو بهم نشون میده اما بدتر نابودم کرد فکر کردم خوشبخت میشم خیلی خستم ۳ شب تا خود صبح گریه میکنم چشمام درد میگیره خدا کجایی 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔