2777
2789
میخواست بره آلمان موقع ای ک آشنا شدیم همه چیشو اونور اوکی کرده بود ی جورایی فقط دردل میکرد باهام بعد ...

فاصله سنیتون خیلی زیاده قربونت برم ، اون با یه عالمه تجربه های خوب و بد وارد زندگی میشه ولی تو هنوز نوجوونی ، و هرچقدرم که سنت بالا بره بنظرم بازم اختلاف سنیتون زیاده.ممکنه بعدا به مشکل بر بخورین

تو هنوز کلی لذت ها و خوشگذرانی های جوانی پیش روته که ارزشش و شادیش خیلی بیشتر از عشق و عاشقیه ، ازدواج و عشق هم وقتی به موقعش سر بگیره خیلی لذت بخشه

بار زندگی سنگینه باید خیلی تجربه و آگاهی داشته باشی تا وارد یه زندگی بشی ، اینم که بگی صبر میکنیم  سنم بیشتر بشه بازم اشتباهه چون شروع رابطه خیلی خیلی مهمه و تاثیر زیادی روی زندگی آینده داره و شماهم اگه رابطتون بیشتر ادامه داشته باشه نمیتونین زیاد صبر بکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا خیلی زوده برات خودت رو درگیر عشق و عاشقی نکن ضربه میخوری ، هرچندم که همدیگرو دوست دارین و موقعی ...

نمیخوام فعلا جدی شه اصلا شاید بعدا نظرم عوض شه و معیارامم تغییر کنه

فاصله سنیتون خیلی زیاده قربونت برم ، اون با یه عالمه تجربه های خوب و بد وارد زندگی میشه ولی تو هنوز ...

تموم کنم ی بلایی سر خودش میاره مثلا میگم شاید من بعد ها با ی آدم دیگ ازدواج کردم ولی اگه اندازه این دوسم نداشت چی؟

پایی که یبار لنگید بازم میلنگه ، اونم میدونه تو دوسش داری داره با احساس پیش میاد ، بنظر من یکم عاقلا ...

ن الان که به قهر نیومدم خونه بابام با خود همسرم اومدم 

مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد؟ خدای دانه های انار ✨🦋🦄
[QUOTE=220252437]ن الان که به قهر نیومدم خونه بابام با خود همسرم عه چه برخورد نرم و آرامی😶😂

این مسئله خیانت که میگم برمیگرده به چند وقت پیش که همش ده روز بود رابطه شون و خود همسرم اومد بهم گفت من این اشتباهم کردم در حد چت پشیمونم و قول داد که تکرار نکنه تا امروز چیزی ازش ندیدم ولی باز شک بعد اون اتفاق تو دلمه... دوسش دارم و فک کردم که لیاقت یبار بخششو داره میفهمی چی میگم؟ ☹️

اره عزیزمممم  اشکالی نداره ببخشش همین ک صداقت داشته کافیه

خودمم دلم به همین صداقتش همین پشیمونیش گرم شد... اما خب بعد اون اتفاق شک لعنتی همیشه باهام هست و عذابم میده 😔🥺

الهییی عزیزم درمیون بزارباهاش ، تا اعتمادت رو جلب بکنه

میدونه خودش حتی بهم گفت هر چیزی باعث شکت شد بهم بگو تا توضیح بدم و همین کارم میکنه حتی کلی قسم و قران ولی باز دست خودم نیست 😔