2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعیت اجتماعی خوبی داری عزیزم؟ چندسالته خودت؟ شغل نامزدت چیه؟

خودم ک ۱۷ سالمه فعلا نمیخوام اصلا قبل ۲۲.۲۳ ازدواج کنم ولی خب اون ۲۸ سالشه و سن ازدواجه هی اصرار میکنه خانوادمم اصلا رضایت نمیدن 

والا شغل زیاد داره کارگاه مصالح ساختمونی و ی باغ پسته بزرگم داره ی قالیشویی هم شریکه درآمدش خوبه

موقعیت اجتماعی خوبی داری عزیزم؟ چندسالته خودت؟ شغل نامزدت چیه؟

میخواست بره آلمان موقع ای ک آشنا شدیم همه چیشو اونور اوکی کرده بود ی جورایی فقط دردل میکرد باهام بعد کنسل کرد همه چیو

دلتنگ نباش ، خیانت دیدی ، توکلت به خدا باشه تا همجی درست بشه👍

دیوانه وار میخوامش اونم همینطور میگه پشیمونه و تکرار نمیکنه اما شک لعنتی... 😔توکلم و پناهم فقط به خداست فقط... 

مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد؟ خدای دانه های انار ✨🦋🦄
مشکل من حل بشو نیس من باید حل بشم دعا کنید زود بمیرم اینقدر زجر نکشم ثانیه ثانیه ی زندگیم دارم شکنجه ...

عزیزم،منم همینطور،یه مشکل بزرگ دارم نه میشه به کسی بگم نه حل شدنیه،خداییش این دنیا کی میخواد تموم بشه، بعضی ادما تو حقشون خیلی ظلم میشه، من فقط هر روز از خدا سوالم اینه  پس چرا بعضی بنده هاتو اصلا نمیبینی داری چکار میکنی!!!

منم با دخترم مشکل دارم. نمیزاره یه آب خوش از گلومون

پایین بره .۲۵ سالشه همیشه افسردس،خشم پنهان شدید،خود زنی، جرئت نداریم کوچکترین اعتراض کنیم یا بدون اجازه ش

خریدی کنیم یا حتی غذای مورد علاقمو درست کنم 

از دوران کودکی لطمه خورده به خاطر دعواهای منو پدرش

ببین تنها نیستی منم مثل تو... خیلی سخته خیلی اما خدای ما هم بزرگه مگه نه؟ 🥺🥺

بزرگه آره

ولی من دیگه چیزی ازش نمیخوام 

من تو جوونی عشق میخواستم تو جوونی آرامش و دل خوش میخواستم که نداد 

الان فقط میخوام این زندگی که داده رو بگیره نمیخوام دیگه سرتاسرش غصه شده 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
خودم ک ۱۷ سالمه فعلا نمیخوام اصلا قبل ۲۲.۲۳ ازدواج کنم ولی خب اون ۲۸ سالشه و سن ازدواجه هی اصرار میک ...

فعلا خیلی زوده برات خودت رو درگیر عشق و عاشقی نکن ضربه میخوری ، هرچندم که همدیگرو دوست دارین و موقعیت مالیش خوبه ولی زوده و بعدا آسیب های روحی میبینی

من از دست پسرم امروز چند ساعت گریه کردم، به خاطر اینکه شعرو حفظ نمیشد حرصشو سر من خالی میکرد، هر چی ...

😂😂😂😂ای جان عزیزم دلمم سخت نگیر به خودت.  برادرد زاده منم همینه شیطوووون از یه کاری حرصش میگیره میاد منو میزنه

دیوانه وار میخوامش اونم همینطور میگه پشیمونه و تکرار نمیکنه اما شک لعنتی... 😔توکلم و  پناهم فق ...

پایی که یبار لنگید بازم میلنگه ، اونم میدونه تو دوسش داری داره با احساس پیش میاد ، بنظر من یکم عاقلانه تصمیم بگیر ن عاشقانه ، اگه هم خواستی برگردی همه محکم کاری هارو انجام بده