2777
2789
عنوان

کسی به موکل(جن)که خبر از آینده داده باشه اعتقاد داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4374 بازدید | 31 پست
شمارشو بده تو رو خدا🙏🥺 یا یه سوال برام ازش بپرس

😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطورم. رویا صادقانم زیاد میبینم

منم😬😬😬😬😬😒😒

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
اره درست میگن بعضیاشون

درست گفته اینم مطمعنم داشته 

درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکم‌کروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!  
واقعیه چون خبرایی گفت ک بعد چندسال اتفاق افتاد البته خیلی خیلی گناه بزرگیه و هرکسی هم جرات زندگی با ...

ببین خیلی خبرایی ک میدن از قبل براش برنامه ریزی شده مثلا میگن چچن سال دیگ فلان کشور قحطی میا بعد یهو میبینی میا چی شده؟؟؟؟؟ از ی طرف دیگ تو منابع ای کشور دس کاری شده 

بیشتر پیشگویی‌هایی ک میکنن طبق برنامه ریزی قبلی هس 

حالا ی عده هم میگن ما موکل داریم و اینا بعد چیزیم ک میگن درست در میاد ولی یهو میبینی رفتن آمار فلان چیزو د آوردن بعد قبل از اینکه خودت متوجه بشی میگن من دربارش خوندم حتی اگ واقعیم باشه در ازاش از اون طرف ی چیز میخوان مثلا میگ این اطلاعات رو بهت میدم تو هم فلان کار رو میکنی مث معامله میمونه براشون 

●~○
خب موکلو جن باهم دیگه چه فرقی دارن

موکل ها ۷۲ تان و اون اجنه کافرین که همراه شیطان به نشانه اعتراض به دستور خدا از بهشت اومدن بیرون . اجنه عادی مسلمان و کافر داریم . این اجنه کافر به دستور همون موکل ها خبرایی از اینده میارن یا دخل و تصرف تو زندگی ادمهای عادی دارن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خوبه که😂

نه بچه میترسم از خودم گاهی وقتا

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
موکل ها ۷۲ تان و اون اجنه کافرین که همراه شیطان به نشانه اعتراض به دستور خدا از بهشت اومدن بیرون . ا ...

موکل یعنی چی