درست بوده خبراش؟؟؟درسته گناه بزرگیه ولی تاالان برخوردین ب همچین چیزی ؟؟خودم اتفاقی شد ولی خب درست بود میخوام ببینم کسی بوده ک مث من باشه البته خودم جن ندارما کسی دیگ ک داشته و گفته ..اینایی ک واقعا موکل دارن ن اینایی ک الکی پول میگیرن و دروغ تحویل میدن 🤔
درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکمکروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!
ببین ما یه فامیل داشتیم اند دعاگیری بود . موکل هاش میومدن زیر گوشش حرف میزدن و اینا اصلا یه چیز عجیبی .بعد همچین آدمی هییییچوقت حرف از آینده نمی زد. هیچی ها!! حالا ببین اینا ک فقط ادعا میکنن چ شیادی اند
اگ واقعا همیچین چیزی واقعی بود ک تاحالا ی عده باید کل عالم رو تحت فرمانروایی میگرفتن ن ب بهونه موکل ...
واقعیه چون خبرایی گفت ک بعد چندسال اتفاق افتاد البته خیلی خیلی گناه بزرگیه و هرکسی هم جرات زندگی با همچین چیزیو ندارم دیگ کسیم ک قاطی شده نمیاد ک جاربزنه
درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکمکروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!
آره. بابام جوون که بود کرده بود اینکارو و تا این تاریخ هر چی گفته بودن بهش انجام شده
منم خیلی متعجبماخه دقیق تو هرسنی هرچیزی گفته شده
ببین ما یه فامیل داشتیم اند دعاگیری بود . موکل هاش میومدن زیر گوشش حرف میزدن و اینا اصلا یه چی ...
ن بابا این بیچاره هیچپولی نگرفت هیچیا خیلیم لاغرو رنگ و رورفته بود مشخص بود چیزیش هست حتی ب کسیم نگفت کاملا اتفاقی شد ولی تاالان درست گفته