2777
2789

درست بوده خبراش؟؟؟درسته گناه بزرگیه ولی تاالان برخوردین ب همچین چیزی ؟؟خودم اتفاقی شد ولی خب درست بود میخوام ببینم کسی بوده ک مث من باشه البته خودم جن ندارما کسی دیگ ک داشته و گفته ..اینایی ک واقعا موکل دارن ن اینایی ک الکی پول میگیرن و دروغ تحویل میدن 🤔

درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکم‌کروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ما یه فامیل داشتیم اند دعاگیری بود . موکل هاش میومدن زیر  گوشش حرف میزدن و اینا اصلا یه چیز عجیبی .بعد همچین آدمی هییییچوقت حرف از آینده نمی زد. هیچی ها!! حالا ببین اینا ک فقط ادعا میکنن چ شیادی اند

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒
اگ واقعا همیچین چیزی واقعی بود ک تاحالا ی عده باید کل عالم رو تحت فرمانروایی میگرفتن ن ب بهونه موکل ...

واقعیه چون خبرایی گفت ک بعد چندسال اتفاق افتاد البته خیلی خیلی گناه بزرگیه و هرکسی هم جرات زندگی با همچین چیزیو ندارم دیگ کسیم ک قاطی شده نمیاد ک جاربزنه 

درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکم‌کروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!  
آره. بابام جوون که بود کرده بود اینکارو و تا این تاریخ هر چی گفته بودن بهش انجام شده

منم خیلی متعجبم‌اخه دقیق تو هرسنی هرچیزی گفته شده 

یوقتای چیزای به زبون ذهنم میاد که میشه بعدن عین حقیقت من چی دارم؟؟؟ 

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
جن عادی و موکل فرق دارن موکل دارها خیلی خیلی کمن اینا اکثرا فقط با اجنه در ارتباطن نه با موکل . اره دیدم سراغم دارم ولی شرکه
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
جن عادی و موکل فرق دارن موکل دارها خیلی خیلی کمن اینا اکثرا فقط با اجنه در ارتباطن نه با موکل . اره ...

شمارشو بده تو رو خدا🙏🥺

یا یه سوال برام ازش بپرس

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ببین ما یه فامیل داشتیم اند دعاگیری بود . موکل هاش میومدن زیر  گوشش حرف میزدن و اینا اصلا یه چی ...

ن بابا این بیچاره هیچ‌پولی نگرفت هیچیا خیلیم لاغرو رنگ و رورفته بود مشخص بود چیزیش هست حتی ب کسیم نگفت کاملا اتفاقی شد ولی تاالان درست گفته 

جن عادی و موکل فرق دارن موکل دارها خیلی خیلی کمن اینا اکثرا فقط با اجنه در ارتباطن نه با موکل . اره ...

خب موکلو جن باهم دیگه چه فرقی دارن

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏