2777
2789
عنوان

یه سوال مهم خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوتا دایی دارم مامانم مامان بزرگم ولی یهو سکته کرد زمینگیر شد منم میرم هفته ای ۳ بارخونشون 

این همه آدم دورشن. غصه نداره که. من میدونم مریض داری سخته، اما تا میتونی به مادرت و مادربزرگت روحیه بده

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
نه خب میرم خونشون نمیتونه حرف بزنه گریه میکنه منم گریه میکنم

خو بدتر داغونه میکنی.اون نمیتونه حرف بزنه تو که میتونی حرف بزنی .دل داریش بده بگو خوب میشی ببین از چی خوشش میاد براش حرف برن کتاب بخون اهنگ بزار بهش امید بده آدم با امید زنده است

&&&
پدربزرگ من دیگه نمیتونه حرف بزنه؟شماگردش اینامیری من یه مسافرتدلم نمیاد

اتفاقا پدربزرگ منم حرف نمیزنه، حتی دستشویی هم نمیتونه بره.

آره عزیزم، انشالله سایه شون مستدام باشه، ولی عمر دست خداست. مگه شما بشینی شب و روز گریه کنی، از خودت و زندگی و شوهرت بزنی، به حال اون بنده خدا تاثیر داره؟

براش دعا کن، دعا کن زجر نکشه، دعا کن عمرش بابرکت باشه، دور از جونش بعد صدسال، مرگ راحتی داشته باشه و اون دنیا جاش خوب باشه.

به نیابتش صلوات بفرست، رفتی پیشش روحیه خوب داشته باش و نوازشش من، ببوسش...

عزیزته، بزرگتره، عشقه، ولی بالاخره هم آدمی که دور و برمون هست یه روزی میره...باید با این موضوع کنار بیای.

ناراحت شو، گریه کن، سوگوار شو، ولی زندگیت رو تعطیل نکن چون زنده ها به همدیگه احتیاج دارند. اگه همه تو ماتم فرو بریم، زنده و مرده فرقی نمیکنه میشیم مرده متحرک.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
خو بدتر داغونه میکنی.اون نمیتونه حرف بزنه تو که میتونی حرف بزنی .دل داریش بده بگو خوب میشی ببین از چ ...

دقیقا... بهش روحیه بده. شاد باش تا از بودنت ذوق کنه. گریه نکنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃