2777
2789

حق داری

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم غمت نباشه فدای سرت.برای منم شوهرم کلا یک گردنبند و یک گوشواره کوچولو خریده بود و مدام میگفت طلاهارو برا فلان کار بفروم بهمان کار بفروشم و من ناراحت میشدم تا اینکه انداختم جلوش و گفتم ببر طلاهاتو زیر سرت کن باد نبره مونده طلای تو نیستم خیلی بهم برمیخورد که میگفت.ولی میدونی کی فروخته شد؟وقتی بچم نارس به دنیا اومد هزینه بیمارستانم شد و هزینه بستری بچه ای که برامون دور از جون نموند.انقد طلاطلا کرد اخرش در چه راهی به فروش رفت .بذار بفروشه اگر میخواد باهاش کاری انجام بده

عزیزدلم غمت نباشه فدای سرت.برای منم شوهرم کلا یک گردنبند و یک گوشواره کوچولو خریده بود و مدام میگفت ...

واسه خاطر خودمون بود مشکلی نبود کاش جلوی چشم داداشش رو می‌گرفت 

اخ تو   میفهمی چی میگم میخاد ببره سنجاق سینه مو بفروشه مال عروسیم

از کجا میدونی من میفهمم؟بلوچی؟سنجاق خیلی درد داره ی بار شوهرم از من خواست ببره داشتم غش میکردم🥲و بردش 

خیلی بده بری عروسی زیحت باز باشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

عزیزم الکی ناراحت نشو ایشالا پول دستت میاد میری دوباره طلاهای قشنگ میخری

چه لذتی دارد از فردای نیامده نترسیدن،گوش به باران دادن،چای درست کردن،پادشاه وقت خود بودن...

بدیش اینکه هیچوقت بر نمیگردونن اگه برای خونست غصه نخور

از کجا میدونی من میفهمم؟بلوچی؟سنجاق خیلی درد داره ی بار شوهرم از من خواست ببره داشتم غش میکردم🥲و بر ...

اره میدونم بلوچی منم کلی طلا دارم ببین  الان مراسم داریم چند وقت دیگه کلا مغز سرم داره دود میکنه الان باهاش قهر کردم اخه عروسی خواهر م هست