نوزاد 12روزه دارم.دو روز بود هی حالته اوق زدن داشت امروز به دکترش گفتم گفت فعلا کاریش نداریم.همین که اومدیم خونه 3بارجهشی استفراغ کرد وهرچی شیرخورده بود بالا آورد😭شیرخشک نان میخوره با دکترش تماس گرفتم گفت شاید روهم خورده اول کم بهش بده اگر درست نشد بهش ببلاک ای آر بده.حالا موندم چون 5روزه شیرخشک میخوره واین طوری نشده الان خودشو نشون داده که حساسیت داره به نان؟؟میشه مگه بعداز5روز مشخص بشه😭
با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
اگه براتون مقدوره سوپرامیل بده... نان نده به نظرم بعد ممکنه بچتون ریفلاکسی باشه کلا
مشکلی ندارم که.ولی میخوام بدونم اگر حساس بود چرا روز اول نشون نداد خودشو دائم میدادم بهش خوب وزن اضاف کرده ولی الان بعداز 5روز نشون داده خودشو؟؟ممکنهومشکل دیگه داشته باشه
مشکلی ندارم که.ولی میخوام بدونم اگر حساس بود چرا روز اول نشون نداد خودشو دائم میدادم بهش خوب وزن اضا ...
نه نترس فکرنمیکنم مشکل خاصی باشه فقط شاید ریفلاکسی باشه چون میگی پرشی بالا میاره
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
نه نترس فکرنمیکنم مشکل خاصی باشه فقط شاید ریفلاکسی باشه چون میگی پرشی بالا میاره
اره جهشیه ببین اینم بگم چون شیرخودم کم بود شیرخشک دادم.بعد امروز که بالا اورد اومدم شیرخودمو همون میزان کمی که بود دادم.بالا نیاور دیگه.هی به خودم امیدواری میدم هی بازفکر بدمیادتوذهنم میترسم😭
اره جهشیه ببین اینم بگم چون شیرخودم کم بود شیرخشک دادم.بعد امروز که بالا اورد اومدم شیرخودمو همون می ...
آرامش داشته باش سعی کن شیر خودتم بهش بدی اگه وزن میگیره یعنی کم نیست معدشون کوچیکه