2777
2789

دوستان چطوره تا عید بعضی از وسایل خونه که کهنه شدن رو با کمترین هزینه نو کنیم تا بتونیم دوباره ازش استفاده کنیم. این هم می‌تونه روحیه خودمون رو بهتر کنه وهم اینکه که باعث میشه با پرداخت هزینه کم وسیله قدیمی رو زیباتر و دوباره مصرف کنیم. رنگای مولتی سورفیس این امکان رو فراهم می کنن. توی سایت هم خیلی ‌ها بودند که با این رنگل کار کردن و قلقشو میدونن.

میشه اونا رو دعوت کنیم تو تاپیک و از تجربیاتشون استفاده کنیم تا بتونیم یه تغییری با کمترین هزینه تا عید انجام بدیم.

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه اگه بشه من دوسدارم سرویس خوابم رو رنگ کنم 

اخه سخت میشه خیلی بزرگه 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
من نمیدونم کیاان چیکار باید کنیم ، من یه تابلو دارم صفحش روش گل طلایی کار شده ،میشه عوضش کنم ؟؟

نمیدونم عزیزم اگه بتونم تگ می کنم بیا بخون

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
اخه سخت میشه خیلی بزرگه 

تا عید وقت هست . چرا نشه حتما میشه حداقل از این رنگش درمیادو نو میشه😍

تا عید وقت هست . چرا نشه حتما میشه حداقل از این رنگش درمیادو نو میشه😍

واقعا عالی. میشه ما دادیم نقاش رنگ کرد 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
واقعا عالی. میشه ما دادیم نقاش رنگ کرد 

مبارکه عزیزم🌹🌹

من پارسال خونمو خودم رنگ کردم دوسدارم امسال وسایل خونه رو یه تغییری بدم انشاءالله که بشه