هفت ماهش تموم کرده توی هشت ماهه.. هنوز دندون درنیاورده دختر و پسر دوستام ک هم ماه اینن درآوردن مال یکیشون یک هفته کوچکتره هم درآورده ولی این نه همه بهم میگن همش دخترت چرا در نیاورده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه هارو باهم مقایسه نکنین،دختر منم اولین دوندوناشو تو ماه ۹ درآورد،طی یک ماه سه تا دندون درآورد چهاردست و پا رفت رزوئلا هم گرفت😅
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
نگران نباش دختر من ماه هشتم ۴تا دندون همزمان در آورد گوش گاو یا گوسفند و نواری برش بزن کباب کن بده دستش تا آب گوشت رو بخوره زودی دندونش در میاد من پسرم ۵ماهگی در آورد ولی دخترم ۸ماهگی اینقدر باهوش و زرنگ وخوش سروزبونه که همه عاشقشن ۱۳ ماهشه
معمولا اغلب بچه ها میگیرن یکبار،تب مقاوم سه روزه داره با قطع ناگهانی تب، دونه های ریز قرمز زیرپوستی تو کل بدنشون میریزه بیرون
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست