2777
2789
عنوان

از اعتیاد شوهرم خسته شدم😭😭😭

1944 بازدید | 21 پست

دیگه واقعا بریدم هرکاری واسه خوی شدنش کردم ولی فایده نداشت کاره هر روزم شده گریه یعنی یک روزم بدون گریه نمیگذره اونم نه یه ذره دو سه ساعت گریه میکنم از طلاقم میترسم دیگه نمیدونم چیکار کنم

اولا برو پیش مشاور افسرده شدی دوما اگر همه کار کردی و خوب نمیشه رهاش کن بچسب به خودت و بچه ات تاخدا ...

بچه ندارم،خانوادش کم و بیش میدونن،از طلاق خیلی میترسم از تنهایی،خیلی دوسش دارم ولی واقعا دارم عذاب میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ندارم،خانوادش کم و بیش میدونن،از طلاق خیلی میترسم از تنهایی،خیلی دوسش دارم ولی واقعا دارم عذاب م ...

بچه نداری کلاهت بنداز هوا. فرار کن طلاق بگیر. وگرنه سال بعد یه بچه میاد تو دامنت اونم با خودت بدبخت می کنی

بچه ندارم،خانوادش کم و بیش میدونن،از طلاق خیلی میترسم از تنهایی،خیلی دوسش دارم ولی واقعا دارم عذاب م ...

بهتر که بچه نداری اینم لطف خداست

کم و بیش نه دقیق برو بگو پسرشون چه مدلی شده

کمک نکردند جداشو 

مردا باید سرشون به سنگ بخوره

طلاق بده اما اگر هزار راه نرفته رو رفتی و طرف آدم نشد چاره ای نیست

برای آخرین بار فرصت بده بهش و ببرش کمپ به خانواده اش هم اولتیماتوم نده

اصلا بچه نیار چون ایشون نمیخواداعتیادش راترک کنه و با بچه فقط خودت نابودتر میشی

بهتر که بچه نداری اینم لطف خداست کم و بیش نه دقیق برو بگو پسرشون چه مدلی شده کمک نکردند جداشو  ...

اینایی که اعتیاد دارن نمیدونم چه حکمتیه خیلی زود بچه های ناخواسته وارد زندگیشون میشه

نترس طلاق ترس نداره. از اینده مبهمت با بچه های مظلوم و بی پناه بترس

راست میگی ولی نمیدونم بعداز طلاق چیکار کنم،باید کار کنم خرجشون در بیارم،تنها باشم البته خونه و ماشین به اسمه منه ولی بازم میترسم

راست میگی ولی نمیدونم بعداز طلاق چیکار کنم،باید کار کنم خرجشون در بیارم،تنها باشم البته خونه و ماشین ...

الان جوونی نمیفهمی اعتیاد با افزایش سن شدیدتر میشه و اثراتش رو بدن و روح روان شوهرت نمایان تر میشه اون وقت که میفهمی عمرت به باد رفته

الان جوونی نمیفهمی اعتیاد با افزایش سن شدیدتر میشه و اثراتش رو بدن و روح روان شوهرت نمایان تر میشه ا ...

به هرحال عمرم بر باد رفت،ده سال از بهترین روزهای زندگیم با این آدم حروم شد اگه باهاش بمونه عمرم رفته،اگرم برم بازم عمرم تو تنهایی و بدبختی میگذره

اینایی که اعتیاد دارن نمیدونم چه حکمتیه خیلی زود بچه های ناخواسته وارد زندگیشون میشه

اخه با بچه طلاق کنسل میشه حکمتش اینه شاید خدا بهشون فرصت میده بخاطر بچه ترک کنند اما خیلی ها بچه هم براشون مهم نیست و بازم دست برنمی‌دارند از مواد