2777
2789
عنوان

بگم یا نگم ؟؟؟

208 بازدید | 24 پست

اگر خونه خانواده شوهرتون، یکی از فامیلاشون به نحوی بی احترامی کنه، شما بهشون میگین؟ 

البته خییلی بزرگ نبود، اما به هرحال بی احترامی بود، اینم بگم بار اولش نبود،ریزه ریزه اعلب اوقات بی احترامی کرده، مثلا به همسرم سلام داده به من، هرچند همه اینایی که میگم مطمینم کسی متوجه نشده، 

حالا موندم بگم یا نگم، نگم حرص میخورم، احساس میکنم برا خودم شخصیت قائل نیستم، اگر بگم میترسم بگن یه مهمونی اومد حرف درآورد، چون له هرحال اوشون فامیلشون هستن

وا نه چی بگی ؟؟؟؟؟مگه بچه ای ؟؟؟مثلا اونا می‌خوان چیکار کنن؟؟؟؟الان پیش خودشون میگن چه آدم خورده جوریه !!!

جدی مثلا می‌خوان چیکار کنن؟؟وه ماری از دستشون برمیاد ،،،،حالا میگه با فامیل هامون نمیسازه 

اتفاقا برعکس هیچی نگو و نگو که کسی باهات مشکل داره 

خودت حق خودت رو میگرفتی ،،،،بهت بی احترامی کرد،،تو هم یه جا سر فرصت بهش بی احترامی میکردی ،،،،،،یا بزار دفعه بعد کارش رو جبران کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس الان زنگ نزنم به خواهرشوهرم ؟ چون تو خونه اونا این اتفاق افتاد

ولی تو چ ادمی هستی دیگه 

یکم طرزفکرتو بزرگ کن 

زندگی فراتر از این خاله زنک بازی هاست 

مهم نیست بقیه چیکار میکنن یعنی انقدر مهم نیست که بشینی حرص بخوری براش 

برو چهارتا میوه اجیل بخور مفید تره برات

اتفاقا به حرکتی رفتم، خودش فهمید، 

خب دیگه پس بی حساب شدید !!

چیزی که عوض داره گله ندارع ،،،،

الان مثل بچه زنگ بزنی ،،،میگن چقد ضعیفی ،،،،یا نمیتونی با آدمای اطرافت کنار بیای 

هرکس بهت بی احترامی کرد دقیقا همینجوری تو هم سر فرصت بهش بی احترامی کن 

مثلا بهت سلام نکرد ،،،سری بعد دقیقا تو هم همین کار رو بکن !

یا مثلا تو برو یه چیزی بیار به همه تعارف کن به اون نه ،،،وانمود کن حواست نبوده ،،،یا پشت بهش بشین

نه اصلا زنگ نزن منتها دور هم جمع بودید بگو 

آره، ولی اغلب جمع هاشون اوسون هم هست و با رفتاراش اذیتم میکنه، حالا خیلاشون گذاستم به حساب نفهمیش و سن کمش، هرچند بچه نیست، از من کوچیکتره فقط،

آخه حرفش پیش نمیاد، الان چندین مورد پیش اومده، و من به نحوی مثل خودش جبران کروم تا نگه نفهمید، کار به جایی پیش برده بود واس من عکس نوشته تیکه میزاشت، ولی من خودمو زدم به اون راه

سلام نکرد توهم دفعه دیگه سلام نکن  این خیلی کار بچگانه ایه نری بگی  خودت از خودت دفاع کن ...

خواستم یبار تو جمع همین کارو بکنم، و بهش دست ندادم و رد شدم، اما دیدم جو سنگینه، یه دور زدم گفتم ای وای ندیدمت سلام

مثل خودش باهاش رفتار کن تا صدا از خودش دربیاد

شانس ندارم که، شاید رفتارای منو ببینن بگن آره تو بی احترامی کردی، مثلا سلام ندادی، حالا هی بگک ایشون قبلا سلام نمیداد و ...