2777
2789

اتاق خوابا و لباسا پاش پاش چون چند روز مهمونی بودیم پشت سر هم از صبح تا شب هر چی پوشیدیم ریختیم. پذیرایی داغون اشپزخونه کابینتا 

همه چی جا به جا شده 😭😭😭😭

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول حال و آشپزخونه بعدش اتاقا

اتاقا خیلی پوکیده میترسم خسته بشم به اونا نرسم ☹️

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

خو پاشو گوشیو بذار کنار از کارای سخت شروع کن تا ب آسوناش برسی 

همزمان یه موسیقی پلی کن و ب کارات برس من ک اینجوری سرعت عملم بالا میره

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...

اول یه بسم الله بگو بعد یه غذا بزار رو گاز 

لباس چرکارو بنداز ماشین لباسشویی 

از آسپزخونه شروع کن بعد پزیرایی الی آخر

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

شما اگر میخوای عالی و زیرساختی تمیز بشه زنگ بزن یک نفر خدماتی بیاد کمکت دونفری تا ظهر خونه رو تبدیل به باغ گل میکنین .اما اگر دوست نداری یا نمیشه یا نمیتونی خودت از آشپزخونه شروع کن تا هرجا تونستی پیش برو عزیزم 

اینقدرم ریخت و پاش  نکن خواهر من  حتی مهمون هم باشه هرچی برمی‌داری بذار سرجاش که اینجوری نشه ذهنت به هم میریزه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

اول از توالت حمام یه من بگیر بریز همجا توی توالت حمام جرمای کاشی رو بگیره بعد ولش کن بیا برو ظرفارو با لباسارو جابجا کن بعد گردگیری کن حسابی و بعد زمینارو با نرم کننده لباس اگه داری بریز روی طی بعد تمام سرامیک اگه داری طی بکش و بعد جارو برقی و در آخر برو حمام توالت رو که جرمگیر ریختی آب بکش و یه ادکلن بردار به همه لامپای خونه مخصوصا توالت یه پیس مستقیم به خود لامپ بزن هروقت لامپ روشن میشه گرماش باعث میشه بو ادکلن بپیچه 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
شما اگر میخوای عالی و زیرساختی تمیز بشه زنگ بزن یک نفر خدماتی بیاد کمکت دونفری تا ظهر خونه رو تبدیل ...

چار نفریم دیگه فکر کن هر کی یه چیزی پاشونده تو این چند روز 🥴 داغونه داغون 

شما اگر میخوای عالی و زیرساختی تمیز بشه زنگ بزن یک نفر خدماتی بیاد کمکت دونفری تا ظهر خونه رو تبدیل ...

منم خیلی ریخت و پاش میکنم خیلی هم کار میکنما ولی فایده ندارد البته سه تا بچه دارم ولی به نظر من بچه دلیل نمیشه همیشه خونه ریخت و پاش باشه