2777
2789
عنوان

من که شوهرم عاشق بچه هست خودمم شاکرم ، چرا بچم اینجوری شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 146 پست
الان ۲۴ هفتمه، ولی از ۲۰ رشد نکرده😔 خیلی میترسم از سقط خیییلی 

اگ مشکلی داره سقط کن بهتره .

نگاه یچیزی ازمن ب شما.حتماژنتیک بده توشوهرت چون ژنتون خرابه.حتما بده چون بعداپشیمون نشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس اتفاقیه که برای هرزن تو هم بارداری ممکنه بیفته...منم بارداری اولم سقط شد بارداری دوم دوقلو الان دوتا دختر دارم فقط خداروشاکر باش هرجور خودش صلاح بدونه

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

ببین عزیزم به حرف این دکترای الان گوش نکن، برو پیش ی طب سنتی. 

من زنداییم دکتره گفت قلب بچه ات تشکیل نشده باید بندازی،. اونم باکلی درد و خرج انداخت. بعد ک رفت پیش طب سنتی، گفت اصلا تو هفته ایی ک بودی قلب بچه تشکیل نمیشع، زندایی و داییم افسردگی گرفتن، گفتن ما خودمون بچمون و کشتیم. 

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕

به منم هفته ۳۰ گفتن‌رشد نمیکنه و تا ۴۰ هفته نمیشه صبر کنیم ولی بچم ۴۰ هفته بدنیا اومد و سالم بود.فقط ریزنقشه.

نمیدونم چرا تو سونوگرافی اینجوری میگفتن.

رفتم دوروز دیگه هم پیش یکی دیگه میرم

فامیل ما حامله بودگفتن بچش رشت نمیکنه ۴ماه شده بود.رفتن سقط کردن .ولی ژنتیک نگرفتم دوباره باردارشد.بچش بدنیااومد۶ماه ببدفهمیدن بچش مریضه تشنج میکنه بدنش شل وله.تروخداژنتیک بگیرخیلی مهمه

وا بدون هیچ علایمی ؟ از قبل هیچی نبوده که بخواد الارم باشه ؟ جای دیگه هم برو قطعی بگن 

یعنی الان بچه زنده هست ؟ بعد اینها میخوان سقطش کنن🥲