2777
2789
عنوان

بیاین معرفی خودمون

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 37 پست
مثلا شما.وابسته میشی زود.به تمیزی اهمیت میدی،ازنظرچهره موهات مشکیه چشات درشت جان من چندتاش درسته؟🤣

جان عزیزم همشون درستن

.....کاش به جای این همه باشگاه زیبایی اندام یه باشگاه زیبایی افکار هم داشتیم مشکل امروز ما اندام ها نیستن افکارها هستن!...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ بیا ببین میشه حدس زد.عزیزم انشالله همیشه موفق باشی

مرسی گلم فدات 

فقط یه چیز میتونم حدس بزنم اونم که نسبت به همه چی خوش بینی 

.....کاش به جای این همه باشگاه زیبایی اندام یه باشگاه زیبایی افکار هم داشتیم مشکل امروز ما اندام ها نیستن افکارها هستن!...
مرسی گلم فدات  فقط یه چیز میتونم حدس بزنم اونم که نسبت به همه چی خوش بینی

اره متاسفانه،خیلی پرروام میدونم نمیشه ها ولی باز امیددارم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
اره متاسفانه،خیلی پرروام میدونم نمیشه ها ولی باز امیددارم

اتفاقا عالیه کاش منم اینجور بودم 

منم خیلی سخت گیر واحساساتیم زودهم وابسته میشم 

خیلی هم ساده وزود باور

منم خیلی سخت گیر واحساساتیم زودهم وابسته میشم  خیلی هم ساده وزود باور

ساده نباش گلی،این دوروزمونه گرگ زیادشده.نزاردلتو بشکونن وتجربه تلخ بشه برات.ازهمه چی لذت ببر

ساده نباش گلی،این دوروزمونه گرگ زیادشده.نزاردلتو بشکونن وتجربه تلخ بشه برات.ازهمه چی لذت ببر

اتفاقا همین سادگیم باعث شد حتی نتونم به خودمم دیگه اعتماد کنم 

ولی باز دس خودم نیست حتی قاتل پدرم هم باشه وبیاد معذرت خواهی کنه یه جوری از ته دل میبخشمش انگار چیزی نشده تا حالا نتونستم ازکسی متنفرباشم

هرچقد روخودم کار کردم تغییرش بدم نمیشه انگار توذاتمه

خوبه که کینه ای نیستی،ولی آدمارو بشناس. به آدم اشتباه دل نبندو اعتمادنکن

اره دقیقا الان دارم روهمین کار میکنم که هرچقد میتونم تنها اعتمادم به مادر وخدا باشه 

اره دقیقا الان دارم روهمین کار میکنم که هرچقد میتونم تنها اعتمادم به مادر وخدا باشه 

انشالله موفق باشی عزیزم