2777
2789
عنوان

خیلی‌وقتا که میام نی‌نی‌سایت افسردگیم عمیق‌تر می‌شه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 27 پست
سلام عزیزم سن فقط یه عدده من خانمهایی دیدم که سنشون شاید حتی سی سال یا حتی بیشترفاصله با بچه ش باشه ...

سی سال اختلاف سن زیاد نیست، مناسبه.

زن‌عموی خودم که می‌گم ارتباط خیلی خوبی با بچه‌هاش داره و خیلی خوب درکشون می‌کنه، تازه ۳۵سالگی ازدواج کرد!

یکی از عمه‌هام هم که بهترین و مؤدب‌ترین بچه‌ها رو داره، باز ۳۶سالکی عروس شد...

من خودم دوست داشتم زودتر ازدواج کنم اما خب نشد، هنوزم نشده... خب نمی‌شه به‌خاطر ترس از تنهایی و تجرد به هرکسی بله گفت که! باید طرف حرفت رو بفهمه و حالت کنارش خوب باشه تا حس کنی ارزش داره باقی زندگیت رو کنار اون سر کنی...

روده‌درازی کردم، خوشحالم که مادر شاد و سرزنده‌ای هستید و خوش به حال پسرتون! 🤩 با وجود دلمردگی این‌روزام، حس خوبی از پیامتون گرفتم.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
من یه خانم میشناسم که چهل وپنج سالگی باردارشدوبچهش به دنیا اومد این خانم اینقدر سرزنده وبا انرژی بود ...

چه عالی!

نه این فقط یه مثال بود ♥️ خیلی چیزا می‌گن که واقعاً می‌تونه تأثیرات بدی روی دیگری بذاره

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن این چیزا فخر فروختن نداره که این روزا خیلیا توی نی‌نی‌سایت بابتش فخر می‌فروشن! نمی‌دونم چرا این‌ ...

اره یا خجالت نمیکشن شغلو خوشگلیو خانواده پولدار مگه چه پزی داره ؟مگه برتری به اینچیزاست؟هی میان نظر منفی میدن یا مگه هر کی شوهر پولدار داره بدبخته؟

اره یا خجالت نمیکشن شغلو خوشگلیو خانواده پولدار مگه چه پزی داره ؟مگه برتری به اینچیزاست؟هی میان نظر ...

اصن آدم یه چیزایی می‌بینه...

والا چی بگم

مامان منم زود ازدواج کردو منو تو نوجوونی درک نمیکنه هرچی به موقش خوبه  

دقیقا 

من باردار بودم تو یه گروه بارداری بودیم چهار سال پیش یه دختر بود متولد ۸۱ 

کلی فخر میفروخت که من تو سن کم دارم بچه دار میشم 

اون گروه هنوز هست اونم بچه ی دومش و هم دنیا آورد ولی هیچی ازش نمونده تو ۱۹ سالگی 

خودش میگه چاق و زشت شدم صورتم پر از لک و چروک شکمم افتاده 

وقت ندارم یه شونه به موهام بزنم 

دائما بچه هام و میزنم به همه پرخاش میکنم 

سردی جنسی دارم و ... 

دوستام برای خودشون راحتن درس میخونن آهنگ گوش میدن عاشق میشن 

اونا رو میبینم با کتونی و یه لباس اور سایز و راحت میگردن مسئولیتی ندارن میخوام دق کنم 

نه لذت دبیرستان رفتن و کشیده نه نوجونی کرده نه لذت دانشگاه رفتن و وقت گذروندن بی قید با دوستاش 

لذت تلاش کردن و مفید بودن 

عاشقی های یواشکی راه رفتن زیر بارون با یار 

هیچی و هیچی 

این مادر خسته ی ۱۹ ساله چه نفعی برای اون دو تا طفل معصوم داره ؟ 

آره اینجا با اینکه همه ناشناسن ولی بازم فخر میفروشن  منم برام پیش اومده

حالا بعضیا کم‌سن‌وسال هستن، اما بعضیا بچه هم نیستن و این عجیبه... به‌هرحال وقتی بزرگ می‌شیم باید تغییر کنیم دیگه!

واقعا اگه دلشکستن تاوان نداشت....ازاون دنیام ترسی نداشتم....جواب خیلی ازکامنتای بی منطق رومیدادم ویا ...

حرف دل من‌و زدی

حتی وقتی کسی برخورد زشتی داره باز دلم راضی نمی‌شه منم متقابلاً همون کارو کنم، سنم که کمتر بود می‌تونستم‌ها، الآن نه، از عقوبتش می‌ترسم... از عذاب‌وجدان بعدش و این که از خودم بدم بیاد می‌ترسم.

دقیقا  من باردار بودم تو یه گروه بارداری بودیم چهار سال پیش یه دختر بود متولد ۸۱  کلی فخ ...

دهه هشتادیا که خیلی زوده برای ازدواجشون، چه برسه به بچه... مغزم هنگ کرد اصن! :))

من خواهرم متولد ۸۲ هست و هنوز عییین بچه‌هاست، دنبال چیزای الکی و افکار ناپخته و کودکانه...

دهه هشتادیا که خیلی زوده برای ازدواجشون، چه برسه به بچه... مغزم هنگ کرد اصن! :)) من خواهرم متولد ۸۲ ...

خواهر زاده ی منم 

دنبال این گروه های کره ای و لباس های گشاد و تینت لبع فقط 😂😂😂

می‌دونم ایراد از خودمه

از بی‌انگیزگی، از حس پوچی، از تمایل نداشتن به زندگی...

از این افسردگی که یه روز خِرَم رو گرفت و دیگه ول نکرد

اما فقط خواستم بگم اینجا رو ترسناک نکنیم لااقل برای اونایی که می‌خوان حرف بزنن یا کمک بگیرن 🙏🏻

از من که گذشت، من خیلی وقته زندگی نمی‌کنم و فقط دارم نفس می‌کشم، خصوصاً با وجود کرونا که اوضاع رو برام از بد هم بدتر کرد...

اینجا وقتی بقیه از عروسی و مهمونی می‌نویسن، می‌گم وا مگه زندگی به مسیر سابق برگشته؟ کاش ننویسیم تا احساس بدبختی بقیه رو بیشتر نکنیم...

البته بازم می‌دونم به حرف من نیست، خب هرکی کار خودش رو می‌کنه، نمی‌دونم چرا نوشتم، شایدم نباید می‌نوشتم...

این روزا حالم از همیشه بدتره و از همیشه ناتوان‌تر و ناامیدتر

کاش خدا دلش به حالم می‌سوخت اما انگار کلاً یادش رفته

خواهر زاده ی منم  دنبال این گروه های کره ای و لباس های گشاد و تینت لبع فقط 😂😂😂

الهههی