2777
2789

اگه اشتباه محل اخذ مدرک سال یازدهم رو استان خودم بزنم که به عنوان داوطلب بومی استان خودم محسوب بشم 

سازمان سنجش میفهمه بعدا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیفهمه ولی موقعی که میخوای دانشگاه ثبت نام کنی ، ردت میکنه چون اطلاعات غلط زده بودی حتی اگه رتبت ۵۰۰ بشه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

با توجه به اینکه سالی هزار نفر به فکر اینجور دستکاری ها می‌افتن و قطعاً شما نه اولیش هستی و نه آخریش، مطمئن باش که سازمان سنجش اینجور جزئیات را خیلی با دقت چک می‌کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
با توجه به اینکه سالی هزار نفر به فکر اینجور دستکاری ها می‌افتن و قطعاً شما نه اولیش هستی و نه آخریش ...

ولی خب کاش یه تبصره ای چیزی بود من بومی استان خودم میشدم 

چون دو سال آخر شهر خودم درس نخوندم برا فرهنگیان محل خدمتم شهر دیگست ، درصورتی که من ساکن شهر خودمم الان