2777
2789
اره تنها مهاجرت می کنی همسرت بیشتر از خودت دوستت داره یه ادم صبوره و اخلاقتو تحمل می کنه راجب خودت ح ...

حس میکنی موفق میشم؟خیلی رو خودم دارم کار میکنم بنظرت میتونم؟از رفتنم پشیمون میشم یا خوشحال؟چکارس و کجا باهاش اشنا میشم اینجا با کانادا؟

اصولا با ادما صبورم ولی بشدت عجولم و خیلی تفسیر میکنم یهو نگران میشم😃😃😬😬😬

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر من بود که این رابطه خراب شد؟

بهتره بگم مقصر شخصیت ساده و بی سیاست بودنته راجب شخصیتت اینو حس می کنم اصلا ادم دو رو و هفت خطی نیستی قلبت مثل کف دستت صافه

حس می کنم یه بزرگتری یه حرفی میندازه وسط و پادرمیونی می‌کنه شوهرتو به فکر فرو میبره به این خاطر طلاق ...

عزیزم اون زنه ازدواج میکنه بعدش پشیمونه میشه یاقبل ازدواج پشیمون میشه ؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

تلاشتو کم می بینم و اما انگیزه و امبدت رو فراوان !!!اگه به تلاشت ادامه ندی پیام نور و ازاد در مورد ح ...

گلم منو میگی حس شوهرم بهم چیه؟واسم آنلاین شاپ میزنه؟مادرشوهرم باهام مشکل داره؟کار در منزلمو ادامه بدم؟

بهتره بگم مقصر شخصیت ساده و بی سیاست بودنته راجب شخصیتت اینو حس می کنم اصلا ادم دو رو و هفت خطی نیست ...

عزیزم حست راجع به من بگو

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

حس میکنی موفق میشم؟خیلی رو خودم دارم کار میکنم بنظرت میتونم؟از رفتنم پشیمون میشم یا خوشحال؟چکارس و ک ...

حسم به روانشناسی خیلی قویه از رفتنت اوایل پشیمون میشی و دلتنگ ولی بعد ها عادت می کنی فرد موفقی میشی راجب همسرت نمیدونم ولی میدونم برخلاف تو ادم صبوریه رفتارت تغییر میکنه ولی یه جاها بارم زود از کوره درمیری