2777
2789

خیلی وقتا که میام نی‌نی‌سایت افسردگیم بیشتر و حس تنهاییم عمیق‌تر می‌شه

خیلی‌وقتا دلم خواسته حرف بزنم اما ترسیدم، از بس واکنشای عجیب آدم می‌بینه...

کاش جایی بود برای حرف‌زدن

جایی که آدماش افتخارشون این نباشه که مثلاً من اختلاف سنم با بچه‌م کمه و در آینده یه مادر پیر و خرفت نیستم

چرا فکر می‌کنیم پیر بودن با خرفت بودن یکیه؟! آیا آدم‌های جوونِ خرفت رو ندیدیم؟

اگه مثلاً من یه مادر جوون و زیبا باشم ولی شعور نداشته باشم حسنی داره؟ چیزی به بچه‌م می‌رسه؟

مادر خود من اختلاف سنی کمی باهام داره، اما اتفاقاً هیچ‌وقت توی نوجوونی و جوونی درکمون نکرد، چون اصن این دوران رو خودش تجربه نکرده بود و خیلی زود وارد زندگی متأهلی شده بود... حالا چند سالیه که خودمون تلاش کردیم و خصوصاً من خیلی سعی کردم بهش نزدیک‌تر شم چون بهش نیاز داشتم، به دوستی باهاش نیاز داشتم و الآن اوضاع بهتر شده، خیلی بهتر.

این فقط یه مثال بود، من اکثراً توی بحثا شرکت نمی‌کنم اما یه‌وقتایی خیلی خیلی دلم می‌گیره، از خیلی چیزا که نمی‌خوام بگم...

الآنم که گوگل تاپیکای نی‌نی‌سایت رو میاره روی صفحه اول و برای همین خیلی بیشتر حرفامون خونده می‌شه و اثر می‌ذاره

پس شاید بد نباشه بیشتر حواسمون به واکنشامون و چیزایی که می‌گیم باشه. 🙏🏻

دلم خیلی گرفته، بیشتر از خیلی، کاش جرئت داشتم حرف بزنم، اما حرف زدن هم انگار بی‌فایده شده، ترسناک شده...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

مامان منم زود ازدواج کردو منو تو نوجوونی درک نمیکنه

هرچی به موقش خوبه 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

واقعا خوب گفتی کسایی که جوونی نکردن چطور میخوان جوونا رو درک کنن

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم زود ازدواج کردو منو تو نوجوونی درک نمیکنه هرچی به موقش خوبه 

اصن این چیزا فخر فروختن نداره که این روزا خیلیا توی نی‌نی‌سایت بابتش فخر می‌فروشن! نمی‌دونم چرا این‌طوری شدیم، چه‌مون شده، دیدم چند نفر کلی افتخار می‌کردن به این که دیر به سن بلوغ رسیدن و با بقیه که زود بالغ شده بودن با لحن بد و از بالا حرف می‌زدن!

والا منم زود بالغ شدم، خیلی هم بچه‌مثبت بودم، نه ماهواره داشتیم نه دنبال چیزای خاک‌برسری بودم، همین الانشم که ۲۰ سال از بلوغم می‌گذره همچنان بچه‌مثبتم والا و دنبال خیلی چیزایی که بقیه رفتن نرفتم... راحت فقط بلدن برچسب بزنن. خیر سرمون اکثراً تحصیل‌کرده هم هستیم توی این زمونه و باز وضعیتمون اینه.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

سلام عزیزم سن فقط یه عدده من خانمهایی دیدم که سنشون شاید حتی سی سال یا حتی بیشترفاصله با بچه ش باشه ولی اینقدر سرزنده وپرتحرک هستن که بچه احساس میکنه بهترین مادر دنیارو داره وبرعکس بعضی ازمادرهای جوان که اصلا حوصله ی بچه رو نداره من خودم فاصله سنم با پسرم سی سال هست ولی باهاش فوتبال بازی ودوچرخه سواری هم میکنم

واقعا خوب گفتی کسایی که جوونی نکردن چطور میخوان جوونا رو درک کنن

آره، طفلیا مقصر هم نیستن، خب مامان من اصن درکی از مجردی ما نداشت، تازه ما دخترای سربه‌راهی هم بودیم اما بازم کلی چالش داشتیم تا چند سال پیش.

زن عموم که با بچه‌هاش اختلاف سنی زیاد داره، انقددد باهاشون برخورد منطقی و خوبی داره و انقددد قدرشون رو می‌دونه که آدم امیدوار می‌شه.

نظرات منفی رو نادیده بگیر خیلیا هم نظرات خوب میدند البته منم مثل تو حساسم به نظر منفی بقیع

حرفت کاملاً درسته، مشکل اصلی از من و حال بد خودمه، خب من سال‌هاست درگیرم با افسردگی، عین یه چینی بندزده، شکننده...

آره، طفلیا مقصر هم نیستن، خب مامان من اصن درکی از مجردی ما نداشت، تازه ما دخترای سربه‌راهی هم بودیم ...

آره واقعا تا وقتی مجرد نمونی نمیفهمی ینی چی 

اینا که تا چشم باز کردن شوهر کردن درد مجردی نچشیدن که درک کنن

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
نی نی سایت اصن جای خوبی برا دردودل نیس خیلیا حرفای بدی میان میزنن و ادم حالش بدتر میشه فقط برا شوخی ...

موافقم

حتی برای نظر دادن جدی هم خوب نیست :)) من که می‌ترسم نظر بدم گاهی

اگه بخوایم به خاطر ترس از واکنش یه عده کم شعور کارایی که بایدو انجام ندیم پس باید کلا زندگیو ببوسیم ...

من البته خیلی وقته که زندگی رو بوسیدم گذاشتم کنار، اما زندگی من‌و کنار نذاشته! :))

ولی حرفت درسته

من یه خانم میشناسم که چهل وپنج سالگی باردارشدوبچهش به دنیا اومد این خانم اینقدر سرزنده وبا انرژی بود که اصلا حس نمیکردی سنش اینقدرباشهیه مادرشاد وسرزنده ست الن چندسال گذشته هنوز همونطوره .خودتو برای این مسائل وتفکرات دیگران اذیت نکن