2777
2789
عنوان

دوستای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 49 پست
میگه همه ی مردا ازین شوخیا میکنن.منو خر فرض کرده.یبار خیلی باهاش دعوا راه انداختم. ولی بعد یکسال دوب ...

بگو احساس بد بهم دست میده یه کم رگ غیرتش قلقلک بده بگو من خجالت میکشم ایناروبببینم درمورد اندامم کجاها که حرف نمیزنن چقدر فکرمیکنن

یه بار برا شوهرت داد و بیداد کنی فک کنم حل شه ولی اگه باز دوباره دیدی جوووری اخم کن  ... به ...

دیگه نمیدونه چک میکنم گوشیشو .یبار بخدااا روزگارشو سیاه کردم. دیگه نزدیک گوشیش میشمم میترسه.نمیدونه چک میکنم. منم مجبور میکنه با دوستاش رفت امد کنم. اونم‌چی دوستاش بعضیا همسن دایی منن.۵۰ ساله!!!! با بزرگتر از خودش میپره... ازشون متنفرممم.

من ادم حرف گوش کنی نیستم ولی نمیدونم چی کنم اصلا کوتاه نمیاد. همش دعوامون میشه سر دوستاش. خب خودشم لابد مثل دوستاشه دیگه.... هرکسی مثل دوستاشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همه اینطوری نیستن.

ولی چندتا آدمی که اصصصصلا اهل این چیزا نیست و به زندو زندگی شم خیلی پایبنده، میشناسم، که زنش میگه از این حرفا میزنه با دوستاش تو واتساپ.

دلیلشم اینه که نمیخواد جلو دوستاش کم بیاره مثلاً میخواد بگه از همه تون باحال ترم😐

هرچند دلیل نمیشه.

اگر مذهبی هستید، از راه خدا و پیغمبر صحبت کن. وگرنه هیچی نگو چون حساس میشه و حرفتم قبول نمیکنه

بگو احساس بد بهم دست میده یه کم رگ غیرتش قلقلک بده بگو من خجالت میکشم ایناروبببینم درمورد اندامم کجا ...

بخدا حالیش نیست. بنظرتون یکم با دوستاش لاس بزنم تا عیرتی شه؟ حسودی کنه... نمیدونم چی کنم. با اینا از بچگی دوسته...

پس گارد نگیر ایندفعه بگو سنگینی نگاه بعضیا اذیتم میکنه نمیتونم بیام مهمونی دیگه تمام

جواب داره تو استینش میگه واا فلانی اصلا بدچشم نیستت من از بچگی‌میشناسمشش... یبار گفتممم فلانی سینمو نگاه میکرد همش دیدم دفعه بعد بهم‌میگه لباس خوب بپوش... منم گفتم‌میترسی فلانی برام‌ج... بزنه؟؟؟ دعوامون شد باز

سلام شاید بعضی از مردها از این شوخی ها کنن ولی درمورد روابط خصوصی همدیگه از این حرفها نمیزنن اجازه ندید شوهرتون از روابطتتون به دوستاش حرف بزنه این دیگه شوخی حساب نمیشه بی بندوباری و..

لاس نزن مثلا ادای آدمایی دربیار که معذبن بهشون نگاه جنسی میشه

یعنی زیرچشمی نگاشون کنم؟

مثلا تو چت شوهرم نوشتی اقا مهدی خوردنی نداری واسمون؟ دوستمشم جواب داده ما ک... داریم ولی تو نمیکنی که هر وقت بچه دار شدی میفهمی میکنی بعد بیا حرف بزن!!!!

چی بگم والا اینطوریشوندیده بودم

اینم بگم زندگیمون خیلی خوبه.خیلی دوسم داره. با اینکه خیلی گوشیشو چک میکنم فهمیدم اصلا خیانت نمیکنه....

میگه زنای ددستاشم این قضیه رو میدونن و میدونن همش شوخیمونه... من اصلا ازینجور مردا خوشم‌نمیاد. ک شوهرمم‌متاسفانه اینطوره