سلام بچه ها من هروقتی واتس اپ گروه شوهرمو دوستاشو چک میکنم. فیلمای ناجور میفرستن و راجع به ک... حرف میزنن. شوهرممیگه همش شوخیه مگیا دوستاش اصلا اهل کاری نیستن. ولی تو چتاشون حرفای زن مردمو میزنن به شوخی. ولی من خیلی استرس میگیرم.حق دارم حساس باشم؟ همه مردا اینقدر بی شعورن یعنی؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا یه دوستش میگه فلان دختره تو قیلم چه بدنی داره... خیلی استرس میگیرم... زنشم میشناسم فک کن.... بعد میان جلو من و زناشون سربسته راجع به همین چتاشون حرف میزنن و میخندن.
@نی_نی_یار_شب رسیدگی لطفااین چه طرز صحبت توسایت عمومیه
خیلی جالبه ی سری کاربرا باهاشون همدردی میکنن
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
تاپیک اولیش هم مشخصع آقاس انگار گفته پرده ام درد میکنه
ادم واقعا از سادگی بعضی کاربرا میمونه.همونجا که گفت به شوهرم گفتم فلانی ب سی... نگاه میکنه حدس زدم مورد داره
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.