2777
2789
عنوان

دوستای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 49 پست
ببین همسون همششششونا ی دوست اجتماعی داشتم خاک تو سرم خیلی خوب بود از همه لحاظ دقیقا درباره همین حرف ...

منم یه خاستگار داشتم دانشجوی دکترا بود بخاطر شوهرم ولش کردم. چون شوهرمم خودشو داشت میکشت برام. زار زار گریه میکرد که باهام ازدواج کن.منم اونوقتا نمیدونستم سطح تحصیلات چقد مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی زیرچشمی نگاشون کنم؟ مثلا تو چت شوهرم نوشتی اقا مهدی خوردنی نداری واسمون؟ دوستمشم جواب داده ما ...

در کل به نظرم شوهرت بیغیرته‌چون میدونه دوستاش س..باشمارو تصور میکنن ولی همچنان ادامه میده.

شوهر منم از این زرا میزنه همکاراشم برای چرت و پرت می‌فرستن بدم میاد

خیلی نگران‌میشم وقتی عکس دخترا با اندام عالی میفرستن میرم جلو اینه فک میکنم اندامم بده... بد نیستا ولی خب درون حد نیست. همش میترسم هوایی شه با اون حرفا و فیلما...😔

مثلا یه دوستش میگه فلان دختره تو قیلم چه بدنی داره... خیلی استرس میگیرم... زنشم میشناسم فک کن.... بعد میان جلو من و زناشون سربسته راجع به همین چتاشون حرف میزنن و میخندن. 

خیلی نگران‌میشم وقتی عکس دخترا با اندام عالی میفرستن میرم جلو اینه فک میکنم اندامم بده... بد نیستا و ...

حق داری و کاملا نگرانیت به جاست

همسرتون به پ ورن اعتیاد داره بدون کمک مشاور خیلی سخته اینکه بخوای تغییرش بدی 

@نی_نی_یار_شب   رسیدگی لطفااین چه طرز صحبت توسایت عمومیه

خیلی جالبه ی سری کاربرا باهاشون همدردی میکنن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

تاپیک اولیش هم مشخصع آقاس انگار گفته پرده ام درد میکنه

ادم واقعا از سادگی بعضی کاربرا میمونه.همونجا که گفت به شوهرم گفتم فلانی ب سی... نگاه میکنه حدس زدم مورد داره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.