2777
2789
شیوا جون از کواد چیه؟؟؟؟

اخه امشب یه خانومی کنارم بود که اونم همین ازمایشگاهی که من رفته بودم از داده بود

گفت به من گفتن تو مشکل داری بایر بری امنیوسنتز
بنده خدا رفته بود امنوسنتز ولی بچش بر اثر عوارض ازمایش امنوسنتز تو شکمش مرده بود
ولی وقتی جواب امنوسنتز اومده بود فهمیده بود که بچش سالم بوده و تو ازمایش اولی اشتباه شده
خیلی داغوون بود میگفت خیلی الکی بچمو از دست دادم به خاطر اشتباه ازمایشگاه

از زمین و زمان شاکی بود
انسانم ارزوست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آز کوادمارکر...هفته 14 الی 22 انجام میشه. البته 16 تا 18 بهتره. از خودت خون میگیرن
ولی من آدم دیدم هم ان تی ش مشکل داشته هم آز کواد مارکر هم تریپل مارکر بعد آمینو سنتز کردن و هیچی نبوده. نگران نباش

الان چند هفته ای؟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
وای ماشالا.... الهییییییییییییی... حسابی استراحت کن که اومدن بیرون میخوان پوست بکنن ... بووووس خیلی بخواب.. چرا بیداری؟
دیگران را ببخشید .. نه اینکه آنها سزاوار بخشایشند.. بلکه شما لایق آرامشید!!!
نرگس(مامان پسرا)

1392/9/3 1:50 ق.ظ

دو
الان بچم توی شش ماهه و سالم

نرگس جون تو هفته چند بودی که از غربالگری دادی؟

دکترت بهت هیچی نگفت؟
خدا پسرگلتو واست نگه داره عزیزم
انسانم ارزوست...
مرسی عزیزم نمی تونم بخوابم از گرما باورت میشه تو این هوا گرممه ...رادیاتورا رو خاموش کردم شوهرم بیچاره قندیل بسته دیشب پنجره رو باز گذاشتم حالا بد جوری سرما خوردم
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
ولی تا 2 نرماله ها! حتی تا 3 هم بعضیا میگن نرماله
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بابا این استرسی که تو داری داره اون طفل معصوم که اندازه یه نخوده.. جیگرشو برم .. رو اذیت میکنه.. به خودت آرامش بده.. خدا رو داری غم نداشته باش
دیگران را ببخشید .. نه اینکه آنها سزاوار بخشایشند.. بلکه شما لایق آرامشید!!!