2777
2789
عنوان

مامانم

197 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

مامانم اصلا حالش خوب نیست خواهش می کنم براش دعا کنیدبراش صلوات بفرستید. من از دعاهای شما نتیجه گرفتم قبلا هم مامانمو دعا کردین یک دنیااااا ممنونم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم عزیزم براشون ۵مرتبه حمد هم میخونم.

ان شاءالله به زودی خوب بشن🙏🏻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خیلی لطف می کنی عزیزم انشاءالله تن خودت و عزیزانت سلامت باشه

ممنون🌻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چرا واکسن زده تازگیا

عزیزم مگه قبلا سکته مغزی نبوده!؟

هر چی میشه که نباید به واکسن وصلش کرد

عزیزم مگه قبلا سکته مغزی نبوده!؟ هر چی میشه که نباید به واکسن وصلش کرد

بله بوده ولی الان شرایط خاص پیش اومده الان جون 18ساله هم داره سگته میکنه منم فقط یه سوال کردم چون خیلی زیاد دارم میبینم این روزها از این چیزها

کار خوبه خدادرست کنه😊
بله بوده ولی الان شرایط خاص پیش اومده الان جون 18ساله هم داره سگته میکنه منم فقط یه سوال کردم چون خی ...

بله قبلا هم توی همه سنین سکته بوده. الان بیشتر می‌شنویم دلیلش رسانه اس که به لطف اینترنت و اپلیکیشن ها بیشتر در دسترسه.

حالا بگذریم از دامن زدن به شایعات که متاسفانه این روزا زیاده و هیچ پایه علمی یا منبع معتبری هم نداره گلم. 

ان شاءالله تن شما و خانوادتون سالم باشه