2777
2789
عنوان

اومدم یه رمان بخونم واسه سرگرمی اما

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چیزی توی سن خودش جذابه قطعا مثلا کارتون برای بچه ها خیلی جذابه ولی برای افراد مسن نه البته استثنا ...

درسته اما ذهن رو خراب میکنه اتفاقا نوجوان تو سن حساسيه و باور میکنه این مطالب رو 

ثروت و رفاه زیاد 

تفاوت سنی بالا 

پسر فوق العاده جذاب و خوشتیپ و ورزشکار 

و... 

تو زندگی های واقعی که روتین هستن باعث نارضایتی میشه! 

منم این اواخرو اینطور شدم حوصله خودمم ندارم همش حس سنگینی میکنم ۴۱ روز موند اگ خدا بخاد

انشاالله ب سلامتی میگذره....اخراش خیلی سخته....فقط دلت میخوادزودتموم بشه....

من ک پریشب دخترخواهرشوهرم میگفت چرازندایی استوریامونمیبینی توهمش اول ازهمه میدیدی....گفتم باورکن حوصلم نمیکشه....

منم این اواخرو اینطور شدم حوصله خودمم ندارم همش حس سنگینی میکنم ۴۱ روز موند اگ خدا بخاد

خدا کمکت کنه عزیزم 

انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی خودتو نی نی سلامت باشید 

توروخدا منو دعا کن خدا 1گوشه نظری به زندگیم بکنه.. 

درسته اما ذهن رو خراب میکنه اتفاقا نوجوان تو سن حساسيه و باور میکنه این مطالب رو  ثروت و رفاه ...

من ۱۶ سالم بود این رمان و خوندم 

ولی اصلا به این چیزاش کاری نداشتم برای من اثر خوبی روی شخصیتم گزاشت که بهتر رفتار کنم 

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
خدا کمکت کنه عزیزم  انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی خودتو نی نی سلامت باشید  توروخدا م ...

ممنون بابت دعای خوبت

چشم گلم محتاج دعا عزیزم

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
چرا واقعامردی ک خیلی عاشق باشه هست....نمیشه کلی گفت....

هم پولدار و رئیس شرکت 

هم جذاب و ورزشگار 

هم سن بالا اما گرم و هات.. 

مرد عاشقم هست همیشه در کل استثنائاتی وجود داره اما مردها غالبا موجودات منطقی هستن که عقلشون به حسشون غالبه 

اونم که شما میگین مقطعی هست و باچند ماه زیر 1 سقف بودن عادی میشه و نرمال 

نمیگم میشه تنفر یا خنثی بودن اما به اون شدت روز اول نخواهد بود. 

من ۱۶ سالم بود این رمان و خوندم  ولی اصلا به این چیزاش کاری نداشتم برای من اثر خوبی روی شخصیتم ...

شما عاقل بودی برای همه اینطور نیست 

ورودی مغز ما تمام مطالب رو پردازش میکنه و وقتی زیاد تکرار بشه یه چیزایی ملکه ی ذهن میشه.. 

البته بستگی به نوع نگاه خود فرد هم داره 

خداروشکر برای شما مفید واقع شده